Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Critical Error - Getting Training Waypoints: File not found, potem Error - (BeginSellFunc) Not found co robić ?

kyno05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakują mi błędy jak w temacie co mam robić ? ma ktoś pomysł ? Reinstal bota nie pomaga

pierwszy błąd po odpaleniu bota drugi po podejściu do NPC z bronią

Opublikowano

http://bit.ly/Uz771y

pierwszy link, komentarz:

@Anonymous bootcamp it, get a virtual PC, or theres some softwares around which allow you to run exe in mac.. havnt tried it yet though since I dont have a mac, but just look around.

Opublikowano

Witam tez mam ten problem z npc tzn. chodzi o to ze bot raz widzi storage idzie do kowala i error a nastepnym razem nie widzi stroage i idze do kowala normalnie robi repota nie mam pojecia o co chodzi z tym np. we wtorek robil normalnie repota teraz jak mu sie podoba to robi jak nie to stoi w miescie . I mam takie pytanko czy idzie nagrac jakos samodzielnie scrypta do repota ? nie wiem zeby go jakos inaczej podpisac czy cus ? bo jak dam narmalnie do scrypta to biega po miescie ale nie widzi npc , chyba ze jakos hmm przerobic tego co jest w folderze ts ma ktos jakis pomysl ?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...