Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2Bob

pyszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam taki problem.

W bocie o nazwie m2bob są funkcje że można wybrać albo gdy napisze GM wyłączy się bot albo wyda dźwięk. Ja mam ustawione żeby od razu po napisaniu wiadomości od GM bot się poprostu wyłączył.

Niestety akurat siedząc przy monitorze zauważyłem że obok mnie coś stoi. Zdziwiłem się bo bot powinien się albo wyłączyć gdy GM lub zmienić CH gdy gracz. Wchodzę a tam GM stoi obok mnie i pisze mi na PW. Jego nick [Gm]Killbot. zdarzało mi się tak pare razy ale miałem normalne. A teraz mam wykupione premium i nadal jest tak samo. Nie wiem co mam robić bo wychodzi na to że musiał bym 5 botów ciągle pilnować a na to nie mam czasu nie po to kupowałem tego bota :)

Proszę o jakieś mądre rady, wskazówki. Może ktoś miał podobny problem i jakoś go rozwiązał i będzie w stanie mi coś podpowiedzieć.

Pozdrawiam i pomocnych nagrodzę ;]

Opublikowano

no oczywiście że włączyłem.

chodzi o to że jak gracz jest w pobliżu to m2bob zmienia automatycznie CH.

ale jeżeli pojawi się GM to albo nie zmienia nic albo rzadko coś zrobi :)

tylko chodzi mi o funkcję z GM :)

Opublikowano

Niestety teraz jak admin napisze do kogos i ta osoba sie wyloguje to automatycznie ban jest niestety ale zawsze cos ;>

Opublikowano

jeszcze mnie nie zbanowali na szczęście ale był bym nawet szczęśliwy gdy postać się wyloguje. Lepsze to niż żeby wogóle się nie wylogowywała bo wtedy większe szanse na bana ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...