Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]serwer

trialend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problemy i kilka pytań..

1. Jak zresetować całą bazę danych (żeby nie było żadnych userów, adminów i postaci) pliki by Kociol

2. Co to za errory? Jak serwer się uruchomi to takie coś wyskakuje

1351023485-U363840.png

i cały czas się wyświetlają. To samo mam przy logowaniu, jeszcze nie wpisałem root i hasła a już coś wyskakuje

1351023847-U363840.png

3. Dlaczego dostaję eq na start po każdym zalogowaniu? ;/ (relog i dostaję je od nowa)

4. Jak zapobiegać tym 'logom' z pkt 2?

5. Dlaczego nie działa mi skrypt ./stop na plikach by Kociol? Poproszę o poprawiony skrypt.

Czekam na odp :/

Pozdrawiam :)

1355504898-U363840.png

Opublikowano

co do czyszczenia to musisz w navi wejsc w baze account potem prawym na tabele account i truncate table czy cos w ten desen to samo robisz w common z gmlist i gmhost oraz w player tabelke palyer(co do ostatniego noe jestem pewien)

co do questa to mozesz zrobic na 2 sposoby, albo przez danie pustego state na koncu questa albo poprzez qf

co do bledow to takich nie widzialem

a tak z innej strony to przeciez pliki kociola sa zupelnie czyste wiec troche dziwi mnie ze masz w bazie konta

co do czyszczenia to musisz w navi wejsc w baze account potem prawym na tabele account i truncate table czy cos w ten desen to samo robisz w common z gmlist i gmhost oraz w player tabelke palyer(co do ostatniego noe jestem pewien)

co do questa to mozesz zrobic na 2 sposoby, albo przez danie pustego state na koncu questa albo poprzez qf

co do bledow to takich nie widzialem

a tak z innej strony to przeciez pliki kociola sa zupelnie czyste wiec troche dziwi mnie ze masz w bazie konta

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Pytanie 1. To wklej w zakladce Player >> console :

(Klikasz prawym myszki na zakladke console i wklejasz to i enter)

TRUNCATE player;
TRUNCATE player_index;
TRUNCATE quest;
TRUNCATE item;
TRUNCATE safebox;
TRUNCATE guild;
TRUNCATE guild_comment;
TRUNCATE guild_grade;
TRUNCATE guild_member;
TRUNCATE affect;
TRUNCATE marriage;

To wklej w Account >> console:

(Klikasz prawym myszki na zakladke console i wklejasz to i enter)

TRUNCATE account;

Pytanie 3. Zly quest (wejdz sciezke:

/.../share/locale/germany/quest/object/notarget/login

i znajdz plik .start z eq na start i skasuj go

i wgraj nowy quest

Na reszte pytan chwilowo nie znam odpowiedzi bo nie uzywam tych plikow :D ale dam edita jak cos

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...