Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem start service error

Shizzka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem podczas wlaczenia ekranu gry wyskakuje mi ten bład START SERVICE ERROR CODE 204. Jeszcze wczoraj normalnie grałem, próbowalem reinstall, nic, probowalem usunac sam folder hs i spatchowac nic, porobowalem spatchowac hs i rowniez bez skutków. czekam na odpowiedź . pozdrawiam

signxkb.jpg
Opublikowano

error =204 występuje wtedy gdy HS nie może zostać poprawnie zainstalowany/uruchomiony z powodu ograniczonych uprawnień (ograniczenia mogą być spowodowane np przez antywirus Avast, który ma kłopoty ze zgodnością z Hackshield Ahnlabs).

Spróbuj najpierw dodać/zaktualizować wyjątki w antywirusie, którego używasz. Jeśli to nie zadziała, odinstaluj klienta grę następnie koniecznie usuń folder Metin2PL i zainstaluj grę ponownie.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP przecież pisał że to robił -.-

Zrób tak:

ściągnij metka na innego kompa i tam go poprawnie zainstaluj , potem przenieś na pendrive i do swojego kompa. Tyle

ew. zainstaluj CCleaner i przeczyść rejestr

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

też to robiłem i nie pomaga HS blokowałem, przenosiłem na pendrive, czyscilem rejestr, wyłączałem wszystkie programy i aplikacje instalowałem kilka razy pisałem do SUPPORTU to odpisali żebym własnie wyłączył wszystkie programy i chu** ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...