Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zły serial

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem Arme II OA, ściągnąłem i zainstalowałem DayZ. Kiedy włączam pisze 'bad serial number given in setup'.

Ja mam tam taki folder z pliczkiem setup. Kiedy to sie włączy prosi o wpisanie 30 literowego czy numerowego keya do Arma II i do Arma OA. Key nie może być zły, gdyż mam generator wchodzący w skład tego co ściągnąłem z grą. Może mi ktoś wytłumaczyć co jest grane?

Opublikowano

Raczej nikt nie pomoże mpc nie popiera piractwa.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Co !? To jest forum o hackach! Lepiej mieć pirata niż hackować! Po za tym gdybym wszystko legalne miał to bym musiał chleb wpierniczać miesiącami! To, że wy nie znaczy, że mpc! Ja tego kuźwa nie rozumiem. Hacki? Taaak oczywiście tylko na legalu. A hacki są legalne do cholery!?

Opublikowano

Ja też tego nie rozumiem ale to nie jest nasza decyzja tylko MPC. Ja używam MPC bo tu jest dużo ludzi nie szukam tu chacków, botów lub czego tak innego.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Podajcie jakikolwiek podpunkt z regulaminu MPC forum.

Gadacie tak, bo ktoś wam tak powiedział, czy czytaliście regulamin? Jak czytaliście to mi wyślijcie linka do tego regulaminu to sobie przeczytam dokładnie. Jak tam nie będzie żadnego punktu o piractwie to sie nawet nie odzywajcie.

Opublikowano

Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:
wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania;
przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania;
podawania seriali, cracków etc.;
udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania;
zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej;
zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

http://www.mpcforum.pl/forum-545/announcement-1-regulamin-globalny-mpcforumpl/

Oto regulamin :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Co !? To jest forum o hackach! Lepiej mieć pirata niż hackować! Po za tym gdybym wszystko legalne miał to bym musiał chleb wpierniczać miesiącami! To, że wy nie znaczy, że mpc! Ja tego kuźwa nie rozumiem. Hacki? Taaak oczywiście tylko na legalu. A hacki są legalne do cholery!?

Powiem Ci, że ten generator przeleciał przez X osób i każdy z nich wykorzystał tego seriala, i 2 raz nie da się go użyć do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...