Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Was tez wkurza EA Games?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tak o sobie zalozylem ten temat. Mnie strasznie wkurza ich podejscie do grania. Wszedzie sa konta Premium (kupuje k*rwa battlefielda za 240zl do PS3 i mam im placic JESZCZE?!), czy sklepy w Fifie. A z pointsami w Simsach 3 tez jest straszny cyrk. 4000pkt za 500zl (poj?balo ich?!), a w grze od niedawna mam jakies gowno ktore zacheca mnie ciagle do kupowania, wyswietla komunikat CHWILECZKE! TRZEBA SIE ZALOGOWAC! (trzeba? dziwne,bo to nieobowiazkowe, a okno da sie pominac) i odpier"la do osobnej rubryczki obiekty ze Store.

Inne studia tak nie robia. W pesie nie ma sklepu, w portalu punktow,a w Call Of Duty nie musze placic za bronie na multi!!

Ka$a i kasa...

wkurza mnie to studio powoli, a was? :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

nie

ruchanie na kase to rzecz normalna, w grach na androida co chwile jest jakis szajs do kupienia

co do tych pointsow w simsach, jezeli nie sa po stronie serwera sprobuj cheat enginem sobie dodac

Opublikowano

Ja nie chce points, tylko ogolnie mowie jak leca na kase.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Niestety... Co raz gorsze te gry ;x Czasami coś im się uda, ale widać, że mocno lecą na kase.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Wiadomo że chcą się bardziej dorobić. Rzecz normalna w naszym wieku.

Wkurzać? No wkurza mocno, ale co poradzić? Chcesz fajnie pograć, musisz wydać. Wydałem na Battlefielda 3 już troszeczkę kasy (wersja pudełkowa, Back To Karkand, Premium) i nie żałuję. Na wszystko co kupiłem zbierałem sam przez wakacje. Ale opłacało się, teraz można pograć z kolegami itp.

skpUo.png

Opublikowano

Obiecałem sobie dawno temu, że nie kupię zadnej gry produkowanej przez EA. Kupiłem jedynie mass effecta i fifę. Z Fify akurat nie zdzierają, gra nie ma konkurencji a w ME i tak przegrałem tyle godzin, że wychodzi mniej niż złotówka za godzinę grania. Jednak nienawidzę ich podejścia do rozwoju gry i "pay for win". Pokazali na przykładzie TOR'a jak można zniszczyć 6 lat pracy BioWare'u.

Opublikowano

Jestem graczem Battlefielda 3 i uważam, że kto zapłaci ten jest lepszy. Kupi sobie ktoś premium, ma jakieś super bronie, wszystko super, ogólnie VIP. Posiada lepsze bronie, których zwykły człowiek, który i tak wybulił ponad stówkę. Niestety, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa kasa kasa....

@down

Ja akurat kupiłem edycję limitowaną z dodatkiem Back to Karkand. Famas na pewno nie jest najlepszy, ani do nich nie należy ;) Trzeba osiągnięcie zaliczyć, że musisz 10 ludzi wskrzesić, i chyba 10 uleczyć czy coś takiego, nawet proste.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano
Jestem graczem Battlefielda 3 i uważam, że kto zapłaci ten jest lepszy. Kupi sobie ktoś premium, ma jakieś super bronie, wszystko super, ogólnie VIP. Posiada lepsze bronie, których zwykły człowiek, który i tak wybulił ponad stówkę. Niestety, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa kasa kasa....

Dodatkowo żeby odblokować sobie jedną z najlepszych broni "Famasa" to trzeba mieć oczywiście tą jebaną premke żeby misje zrobić... Nieporozumienie... .

fs_pc.png

Opublikowano

Rzecz logiczna czemu tak się dzieje... Kryzys + władza i popularność. Postawcie się na miejscu wydawcy. Wszystko na szybko + wielka przychylność do rzeczy dodatkowych - kasa. Nie oczekujcie niczego więcej od tak popularnej wytwórni gier. ;) Spoczęli na laurach i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...