Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20% na podwojny item

Haka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wbilem sobie 2 bony - 20% na podwojna ilosc przedmiotow w sumie daje on 40% na podwojno ilosc. Czy to rzeczywiscie dziala ?

Znawca
Opublikowano

jeśli wsumie masz 90% to masz prawie 2 razy większe szanse na wydropienie jakiegoś itemu.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

nie byłbym taki pewny co do pl'a na yangi owszem

Tia, bon na podwójną ilość itemów działa na yangi xD

Wiem, że np na Elite działa na drop sztabek. na plu też działa, na serwerach robionych na odpierdziel wątpie żeby działał. i z tego co wiem, to się nie sumuje z rękawicą złodzieja więc te twoje 40% w bonach i rękawica liczą się oddzielnie

Opublikowano

Nie sumują się procenty rękawicy złodzieja oraz bonów z ekwipunków.

Działa to owszem na PL'u na serwerach gdy są one dopracowane etc. ale nie o tym.

Radziłbym rękawicę wykorzystać sobie przy eventach.

Opublikowano

na PL-u podobno dziala. Na privach tylko niektorych dziala ;) . Bardzo dziwna jest sytuacja z tym szczerze mowiac poniewaz jedni czuja roznice drudzy nie . Najlepiej wykorzystywac to w roznych eventach itp ;)

Opublikowano

Tia, bon na podwójną ilość itemów działa na yangi xD

Wiem, że np na Elite działa na drop sztabek. na plu też działa, na serwerach robionych na odpierdziel wątpie żeby działał. i z tego co wiem, to się nie sumuje z rękawicą złodzieja więc te twoje 40% w bonach i rękawica liczą się oddzielnie

Chodziło mi że na yangi działa a na podwójny drop nie wiadomo do końca czytaj ze zrozumieniem o.O O.o o.O O.o o.O

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Działa na pewno na PL na szkaty, zamiast 1 często wypadały. Ten bon nie działa na zasadzie że masz 20% wiecej szansy na drop itemu...

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Na plu ten bon nie działa, nie dalej jak miesiąc temu gma w grze zapytałem o to samo, i napisał mi to co sam przypuszczałem, czyli nie działa i tyle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...