Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

server do minecrafta freebuild ! [Dedyk]

damianpsp6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na server !

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s2.fiberhost.pl:24150

de2zjo.gifTyp Serwera: Freebuild + frakcje

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 50

de2zjo.gifBiala Lista: nie

de2zjo.gifNether: on

de2zjo.gifStatus: Online

1337425578-U363900.png

Założyciel : militarny,yerem

Serdecznie zapraszamy !!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo rozczarowała mnie obsługa administracji. Próbuję dowiedzieć się o możliwości grania dwojga rodzeństwa, a w zamian ostrzegają mnie, iż za zadawanie pytań dostane kicka. Jaka jest możliwość, by dwóch braci grało na serwerze (mają obaj konta premium, nie jest to jeden gracz)? Otóż rada administracji jest - niech jeden gra a drugi idzie na dwór. Jednemu zabawkę a drugiemu kopa. Serwer może i ma ładną mapę, ale na tym się kończy przyjemność z grania. Nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale pani mi tu kłamie po 2 administracja to nie gracze jak się pani zapytała jednego z graczy to co miał niby pani odpowiedzieć, sprawdziłem to w logach servera, proszę się nauczyć, że gracze to nie administracja !

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo rozczarowała mnie obsługa administracji. Próbuję dowiedzieć się o możliwości grania dwojga rodzeństwa, a w zamian ostrzegają mnie, iż za zadawanie pytań dostane kicka. Jaka jest możliwość, by dwóch braci grało na serwerze (mają obaj konta premium, nie jest to jeden gracz)? Otóż rada administracji jest - niech jeden gra a drugi idzie na dwór. Jednemu zabawkę a drugiemu kopa. Serwer może i ma ładną mapę, ale na tym się kończy przyjemność z grania. Nie polecam.

Ale pani mi tu kłamie po 2 administracja to nie gracze jak się pani zapytała jednego z graczy to co miał niby pani odpowiedzieć, sprawdziłem to w logach servera, proszę się nauczyć, że gracze to nie administracja !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...