Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na Samsung Galaxy S Advance

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten telefon i w google play pisze, że Asphalt 7 i Modern COmbat 3 nie są obsługiwane przez mój telefon. Dlaczego?

Opublikowano

Niektóre gry przekraczają możliwości telefonów, a koledzy próbują ci powiedzieć, że w serwisach typu chomikuj możesz znaleźć wiele wersji tej samej gry tyle, że zoptymalizowanych pod słabsze telefony.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Tylko że mój telefon jest bardzo dobry. Mój kumpel ma Samsunga galaxy s plus i jemu np asphalt 7 chodzi a ma o 1000 mniej w benchmarku ode mnie.

Opublikowano

a ja mam s3 i niedziala mi Modern Combat 3 i Dead Space :D niewiem czemu moze dlatego ze sciagam piraty ale staralem sie szukac pod moj telefon wiec niewiem dlaczego tak sie dzieje

Opublikowano

TUTAJ NIE CHODZI O TO, ŻE TWÓJ TELEFON NIE JEST DOBRY. JEST DOBRY!

CHODZI O TO, ŻE NIE MA PRZYSTOSOWANYCH APLIKACJI POD TWÓJ PROCESOR, A TO ZUPEŁNIE COŚ INNEGO.

W TYM PRZYPADKU APLIKACJA ZMODYFIKOWANA POD LEPSZY TELEFON.

Jasne?

Opublikowano

Pewnie że masz dobry telefon, ale no twój procek jest nie kompatybilny więc odpuść ;D

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Uczeń
Opublikowano

Koledzy trochę źle ci to tłumaczą. Twój sgadvance ma procesor tegra 2. Często na markecie masz 2 wersje gry, na zwykłe, i na tegre. Niektórych gier na tegre nie ma ale asphalt 7 na 100 procent jest. Generalnie wpisz w google tegra MPCforum i dowiesz się wszystkiego.

Opublikowano

Dokładnie... Procesor : ST-E NovaThor U8500. Niemniej jednak - skoro gra nie jest dostępna to nie dlatego, że za mocna dla telefonu, ale że nie ma wersji pod jego procesor. Dla Galaxy S marketowa wersja Mass Effecta jest niedostępna, a mimo to udało się ją na nim uruchomić i lata płynnie... :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...