Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mój 1 program :P

KubanczykSA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czego ma służyć ten program ? ;) Podaj jedno sensowne zastosowanie.

Rozumiem, że napisałeś coś a'la Hello World, możesz być z siebie dumny, ale... nie wstawiaj tego na forum, bo to nie ma najmniejszego sensu.

Opublikowano

taki program sam mogę napisać... rozumiem, to twój pierwszy program ale nie ma się czym szczycić... nie wstawiaj takich programów na MPC bo po 1: słabe są, po 2: widzisz jaka jest reakcja

4770714280454741315510.png
Opublikowano

OMG, ze strachem pobrałem, uruchomiłem.

Spoko, twój pierwszy program, fajnie ale po co tutaj to wstawiać? Nikomu to się nie przyda, pierwszy program piszesz dla samego siebie, zresztą nie wiem jakie jest jego zastosowanie?

Odpalam go, wyskakuje okienko, a w nim label "przepisz kod: kubanczyk-to-kox" - żałosne.

Nawet tego nie wpisałem, bo wpisałem byle co, program i tak się odpalił i wyskoczyło, że nie mam odpalonego notatnika, odpaliłem więc notatnik, a potem znowu program, dalej gówno bo skorzystałeś z MouseClick i Send - porażka, nie trafiło w okienienko, mogłeś użyć ControlSend, wiem że to twój pierwszy program ale skoro go tu wstawiłeś to chyba tylko bo to żeby usłyszeć krytykę. Ok, powiększyłem okno i nieważne co wpisałem w GUI, w notatniku wpisało "odwiedz koniecznie mpcforum" - lol.

obraz24.png

Opublikowano

Ktoś chce kod? Na pewno się przyda do ... nie wiem ... wyśmiania

INPUTBOX("KEY", "przepisz kod : kubanczyk-to-kox")
If ProcessExists("notepad.exe") Then
MsgBox(0, "Sukcess", "Kod poprawny")
MouseClick("left", 1300, 500)
Send("odwiedz koniecznie MPCforum.pl")
Else
MsgBox(0, "Stan Notatnika:", "Notatnik nie uruchomiony.")
EndIf
MsgBox(0, "Informacja", "Uruchom notatnik i otwĂłrz ponownie program")

heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...