Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekey - Gift-cody

wujekstaszek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam spotkał się już ktoś z stroną www.E-key.eu ? Mają minecrafta po 30zł i nie wiem czy to jakiś chwyt reklamowy , Promocja czy zwyczajna kradzież typu- Pokażemy ci z kąd sciągnąć Pirata...

Do modów : Jakby co prosze o przeniesienie :) Nie wiedziałem gdzie to napisać...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Sry już poprawiam :D

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Jeszcze się waham lecz napisz im emaila kiedy będą mieli te minekrafty :) Najwyżej strace 3 dychy....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Na twoim miejscu ja tam bym nie ryzykował ponieważ nie wiadomo co to za strona ;) mało znana więc lepiej poczekać uzbierać trochę kaski i kupić na minecraft.net !

Opublikowano

Możesz spróbować, ale może się okazać że jest kradziony i tylko ze dwa miesiące pograsz. Lepiej dołóż i kup na minecraft.net

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Nie radzę :/ Chociaż polecę wam pewną stronę ;) Minecraft premium za darmo! Sam korzystam i działa kilka miesięcy, jeszcze dzisiaj powinien się pojawić. Kto chcę zobaczyć sposób, proszę o like do tego postu, bo nie wiem czy się opłaca pisać, skoro zainteresowania nie będzie.

Opublikowano

@up nikt ci nie da lika za free :) Napiszesz i będzie to rozsądny sposób to ci dam tego twojego "lika " :P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Ja także nie radzę kupować. Mojang sam dawał kiedyś informację żeby kupować gift-code'y tylko na minecraft.net, gdyż nie prowadzą oni sprzedaży poprzez "pośredników". Dodatkowo giftcode kosztuje w tej chwili około 100 zł, więc skąd cena 30 zł? Nikt mądry chyba nie sprzedawałby giftcode po zaniżonej cenie bo miałby z tego tylko straty, a nie zarobek. No chyba, że twórcy serwisu są milionerami i lubią rozdawać giftcode'y po niższej cenie... :)

Ps. Mój 100 post! :D

Opublikowano

Wysłałem im emaila z zapytaniem....

@edit Mój 155 post :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Ja także nie radzę kupować. Mojang sam dawał kiedyś informację żeby kupować gift-code'y tylko na minecraft.net, gdyż nie prowadzą oni sprzedaży poprzez "pośredników". Dodatkowo giftcode kosztuje w tej chwili około 100 zł, więc skąd cena 30 zł? Nikt mądry chyba nie sprzedawałby giftcode po zaniżonej cenie bo miałby z tego tylko straty, a nie zarobek. No chyba, że twórcy serwisu są milionerami i lubią rozdawać giftcode'y po niższej cenie... :)

Ps. Mój 100 post! :D

Mojang prowadzi sprzedaż przez wielu pośredników ;)

A co do stronki to fake na 100% , ceny niższe niż 80-90% ceny prawdziwej to zwykłe naciąganie / fake.

Opublikowano

Dobra dowiedziałęm się 2 rzeczy :

1. Sprzedają gift-cody

2. Nie wiedzą kiedy dostawa :)

Przyjedzie mój bracik na weekend to z nim pogadam i zdecyduje

:)

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...