Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Może Nie W Tym Temacie Ale Tu Duzo Osób

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak potrzebuje od 10-20+ screnów możecie 1 dac nawet jakoś nazbieram z metina najlepiej zeby bo było z priva np. na gm on tzn. z militarem hwangiem or stalka+9 cos w tym stylu screeny z gildi np. z jakiegoś serva gildia MPCTeam kiedys robiliśmy screeny z metka miałem bardzo duzo ich ale kolega all usunął z pen drive-a ;/ najlepiej chociarz 1 screen z Gildi MPC jeżeli ktoś posiada niech wrzuci na imageshack.us najlepiej albo w .rar jeżeli macie bardzo dużo przyjme każde z metina ale takie fajne

Potrzbuje do prezentacji chce zrobić ze screenami ale nie mam moich screnów ;/ Dzięki z góry mam nadzieję ze coś zapodacie :)

fs.png

Opublikowano

Moge kilka podać. Moge zrobić jak na PL-u mam woja mentala 31lvl ale silne m4 ^^, na SDL mental 81lvl bez Skillhacka Silne P, duchowe P, tąpniecie P, walnięcie G5 i uderzenie miecza Pkt. YT2sf.lw 80lvl BODY wszystkie skille z wyjątkiem trzystronnego na P (ale nie jestem pewien czy mam ze skillami tego ss-a) zzyt2 (hwang itp xD [bETA]) to zaraz wrzuce na rapidshare i podam linki... :]

Opublikowano

ona będzie w MS PowerPoint na lekcje xD mam czas do 17Listopada :) Potrzebuje jeszcze strony głownej tzn. coś takiego:

To jest ukryta treść, proszę

tylko że z napisem Metin2/Prezentacja coś takiego jeżeli ktoś do umie albo coś podobnego potrafi to niech zapoda może być w .avi plik filmowy krotki trailer do wklejenia już mam jeszcze fajna muzyczka :) i zaczne kombinować :)

fs.png

Opublikowano

Prezentacja o Metinie do szkoły? Dziwne.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

klania sie u niego nalog ;)

koles juz nie pros ludzi zeby ci zrobili prace domowac sam zrob ;P

Opublikowano

temat,,Dowolny'' mogę co chce nam facet powiedzał ze mozemy nawet o CS :) na wolnych lekcjach w cs se pykamy :D a i mamy p.d napisać w punktach instrukcje do czegos jako przykład powiedzał jak zmienic ustawienia klawiszy w CS xD

@up nie nałóg nie gram w metina 2 miechy.... tylko że metina znam najlepiej i najdlużej grałem

a po dwa nie prosze o zrobienie p.d tylko 1 strone bo mi to nie wychodzi a trzeba 20+slajdów sam umiem ale tylko 1 stronę :) ale jak chcecie mozna zamknac albo piszcie na PW/GG bo ss o które prosiłem mam :)

fs.png

Opublikowano
to zajebisty nauczyciel ;p

to zajebisty spam ;]

Topic@ otrzymałeś dużo ss-ów mogę zamknąc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...