Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Postacie czy Runy ?

BlindMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Właśnie wbiłem 30lvl, mam 27 postaci i runy pod AD i Armor Pene.

Tu moje pytanie czy kupić Runy do Jungli i pod AP czy może kupić więcej postaci.

Nie piszcie rób to co chcesz tylko to co wy byście zrobili.

Z góry dzięki.

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

A czy Runy w Quintami w MS są dobre bo zamierzam kupić Skarner'a (RP) czy u innych junglerów to się nie zmarnuje ?

IMO Quinty pod MS nie są wcale konieczne pod Skarnera.

Opublikowano

Ja bym wziął runy, jak wezmiesz postać, to runy odłożysz na później przez co nie będzie ci się chciało zbierać na nie tylko na nową postać.

Opublikowano

Ja jak kupywalem na najpier 1 zestal run nastepnie wszystkie postacie do niego nastepnie runy pod ap oraz postacie ktore mi sie podobaly i tak dalej

Opublikowano

wiekszosc i tak nie wie jakie runy kupic albo twierdzi ze wie a potem kupuje jakiegos gówno wiec osobiscie polecał bym bardziej postacie, chyba ze wiesz jakie runy kupic to wtedy ok...

Opublikowano

wiekszosc i tak nie wie jakie runy kupic albo twierdzi ze wie a potem kupuje jakiegos gówno wiec osobiscie polecał bym bardziej postacie, chyba ze wiesz jakie runy kupic to wtedy ok...

Co za problem napisać temat na forum i zapytać się o runy?

Opublikowano

do 30 poziomu mozesz kupowac postacie jak wbijesz wrescie 30 kup sobie 2 buildy najlepiej na ad i ap ja tak zrobilem a teraz dokupuje strony run i postacie :)

tobie tez radze tak zrobic

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Runy, runy i jeszcze raz runy! Grając jakimś championem bez run na identycznego, który owe runy posiada, będziemy mieć spory problem. Dzisiaj grałem Vayne z moimi runami pod AD/Offtank (flat ad, flat armor, m.res per lvl, flat ad quint) i Vayne, która wzięła złe runy (chyba, że chciała zrobić się pod AP?) i miotałem nią jak chcę. Nie, nie był to koleś bez myszki czy klawiatury, bo całkiem ogarniał, ale przy starciach ze mną szans nie miał.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...