Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsorowanie serwera Minecraft

Lysek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam sponsora serwera Minecraft.

Trochę o mnie:

1: Imię, wiek - Nazywam się Dawid, mam 13 lat (14.02 będę miał 14)

2: Doświadczenie - Posiadałem własny serwer FB póżniej RPG+SRV (serwer upadł z powodu braku środków na dalsze utrzymanie)

3: Co możesz zaoferować - Oferuję podział pieniędzy zarobionych 50% na 50%, jeśli Ci to nie odpowiada mogę nie miec z tego żadnego zysku.

4: Pomysł na serwer - Myślę nad serwerem RPG+SRV.Pluginy postarałbym się aby byly spolszczone.Między innymi wgrałbym pluginy takie jak:

-ChestShop (sklepy skrzynkowe)

-iConomy (kasa na serwerze)

-Jobs (prace typu górnik,drwal,kopacz)

-MobArena (walka z potworami na arenie)

-FoundDiamond (gdy ktoś znajdzie złoto/diamenty pokazuje sięna czacie odpowiedni komunikat i każdy kto jest na serwerze dostaje określona liczbę węgla za znalezienie złota lub żelaza za znalezienie diamentów)

FalseBook (dodaje bramy/mosty itp)

-Reservations (jeśli ktoś chce miec zawsze pewne miejsce na serwerze może wykupic sobie slota-również dodatkowy zarobek dla właścieli)

-TreeAsstis (wystarczy ściąc drzewo przy ziemii, a drzewo spada całe- pomocne przy ścinaniu wysokich drzew junglowych)

-Warp0zr (dodaje teleporty na serwerze-komenda /warp nazwa warpu np. /warp karczma)

-I pluginy służące do zabezpieczenia serwera przed hackami,zabezpieczenie miasta,edycji terenu/logowanie

5: Dane kontaktowe - Pisac tu,pw lub gg: 39704149.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...