Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odznaki (honorable opponent)

rare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie wiem co mam zrobic zeby dostac tego ribbona =/... zachowuje sie dobrze, pomagam, nie spinam od razu jak ktos padnie, jeszcze zdarza sie ze wykieruje gre...

10daya8.png
Opublikowano

@UP 25 odznaczeń

Kpina, ja miałem 23 i dostałem wstążke. Zrozumcie to wreszcie, że nie ma określonej liczby.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Glarfor i spammaster co wy gadacie jesli ja mam odznake honorable opponent to ja ja tez widze i inni tez wiec nie pierdolcie farmazonow takich ze nie widac jej

Opublikowano

Nie no już po 60 powinieneś mieć :D Większość osób dostaje w po około 23 HO (honorable opponent),Ja czekałem na TeamWork'a.Kolega dostał od 30 a ja mam 65 u dalej nie mam więc jak widać to zależy od tego kto ci daje itd.

Nie wiem kiedy dostane.Czekam z niecierpliwością :D

Opublikowano

Mój kuzyn miał taki sam problem, miał 30x honorowy przeciwnik i dostał właśnie taką wiadomość ale wstązki nie dostał.

Dostał ją dopiero po aktualizacji z Elise. Poczekaj troche to napewno dostaniesz.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Honorable Opponent czyli tą wstążkę nie dostaje się od tego że, ma się dużo pkt. honoru a za to kto Ci go wręcza! Na pewno szybko go nie dostaniesz jak będziesz dostawał go od przyjaciół i od low leveli.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wstążke dostaje sie od 10-100

ja mam po 100 kazdej i nie mam :O ????? powiedz m iczemu prosie!

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...