Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd CA

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przychodzę sobie z roboty spokojnie i kurczę pograć normalnie nie mogę bo naglę włączył mi się CA wyłączył bo Crash i nagle mam błąd Error Code=2,10060 co jest kurczę konserwacja czy każdy tak ma bądź co bądź ja mam jakiś błąd?

Opublikowano

Działal 10 minut wbiłem tylko na chwile żeby zobaczyć czy mi się bronie skończyly i znowu to samo... Nexon coś zwalił jak zawsze do jutra naprawią(chyba -.-)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Działal 10 minut wbiłem tylko na chwile żeby zobaczyć czy mi się bronie skończyly i znowu to samo... Nexon coś zwalił jak zawsze do jutra naprawią(chyba -.-)

Czasem działa, czasem nie. Jutro będą maintence więc to pewne że wyłączą ale myślę, że popołudniu już powinno normalnie działać.

Nexon ma jakieś problemy najwidoczniej, co dużo osób widzi poprzez crashe itp. Jeśli muszą to niech robią ale niech to będzie korzystne dla gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...