Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 1.6.3.0 by SilverAngel 23/10/2012r.

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jest to najnowsza wersja najpopularniejszego Multihacka!

Działa CarChanger! Polecam!

Trochę screenów:

ZMIANY:

INFO:

1. Uruchom trainera - UWAGA: Najpierw trainer przed grą.

2. Uruchom grę - zaloguj się - wejdź do gry.

3. Ustawiaj opcję wdł. twojego uznania. - Kolor mapy musi być wybrany przed włączeniem gry.

4. Cieszysz się i dajesz LIKA ;]

Uwaga!

Jak zmienić auto?

- W trybie freeroom czyli w trybie wolnym wybierasz w hacku z listy auto, na które chcesz zmienić i wchodzisz do kryjówki a następnie z niej wychodzisz.

Download:

http://www6.zippyshare.com/v/40667615/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/file/f0e8eaeb1b37fffac52482f947347cc054c4a1646e54bab839a6717e43562269/analysis/1351000865/
Opublikowano

Mogłeś zaktualizować wcześniejszy temat, a dodatkowo, z tego co mi się zdaje ten hack miał się sam aktualizować więc po cholerę nowy temat? Ale zakładam brak reakcji więc zgłaszam za spam.

Hack niby fajny ale nie wszystkim działa i nie wszystko w nim działa, z resztą dziwnie bo pojawia się zaraz po hack'ach GMZ i DarkTeam'u posiadając te same funkcje, zero pomysłowości.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mogłeś zaktualizować wcześniejszy temat, a dodatkowo, z tego co mi się zdaje ten hack miał się sam aktualizować więc po cholerę nowy temat? Ale zakładam brak reakcji więc zgłaszam za spam.

Hack niby fajny ale nie wszystkim działa i nie wszystko w nim działa, z resztą dziwnie bo pojawia się zaraz po hack'ach GMZ i DarkTeam'u posiadając te same funkcje, zero pomysłowości.

Możesz nie krytykować jeśli Cię to nie interesuje? Po drugie mając starszą wersję nie zaktualizujesz teraz na nową - brak takiej możliwości. Są ludzie na tym forum, którzy czekają na tego trainera. A zakładam nowy temat ponieważ to jest nowa wersja po długiej nieobecności. Mi działa wszystko, jeśli jesteś poszkodowany to nie używaj go i nie zwracaj uwagi na moje tematy, temat nie zostanie usunięty tylko dla tego że Ci się nie podoba. Nie wszystkie funkcje są takie same, jeśli nie widzisz róznicy to go nie używaj - proste. A takimi komentarzami ty spamujesz a nie ja, Ja dodaję rzeczy które są dobre i sprawdzone oraz mają najwyższą popularność w tym wypadku ten multitrainer miał najwięcej pobrań ze wszystkich tu hacków. Pozdrawiam.

Opublikowano

Też się zgadzam, hack się sam aktualizuje , a zakładanie nowych tematów jest tylko wymuszaniem like'ów ;/
Opublikowano

Też się zgadzam, hack się sam aktualizuje , a zakładanie nowych tematów jest tylko wymuszaniem like'ów ;/

Nie robię tego ze wzgl. na liki ;] Ja nie mogę zaktualizować ze starszej wersji - wywala błąd, i chyba wszystkim wywala.

Opublikowano

Mam 1 problem z tym hackiem, otóż gdy zmieniam Auto Np, na McLaren Haloween Edition to widać kolory mojego auta czyli cały czerwony itp, a kierowca jest zwykły. Jak zrobić by wyglądał tak jak jest np, u dilera aut ? Help !

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Mam 1 problem z tym hackiem, otóż gdy zmieniam Auto Np, na McLaren Haloween Edition to widać kolory mojego auta czyli cały czerwony itp, a kierowca jest zwykły. Jak zrobić by wyglądał tak jak jest np, u dilera aut ? Help !

Spróbuj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/748040-carchanger-tachkamenyalka-v09-20102012r/

Opublikowano

Nadal nie pomogło ! Nadal gdy wybieram auto jest takie same jak mój volkswagen a chciałbym żeby było np takie jak jest orginalny McLaren Haloween Braiins edition :(. Tak jak by nie podmieniał wyglądu tylko auto:(. Proszę o pomoc !! Po prostu wybieram auto no jest ono ale jest w kolorach mojego auta ; (. Jeżeli będzie trzeba to pokaże fotkę. Wiecie jak wygląda ten nowy mclaren na haloween co nie ? Po zmianie auta chciałbym żeby wyglądał tak jak orginał ale wygląda niestety tak:nfsw002cz.jpg Pomocy !!

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Nadal nie pomogło ! Nadal gdy wybieram auto jest takie same jak mój volkswagen a chciałbym żeby było np takie jak jest orginalny McLaren Haloween Braiins edition :(. Tak jak by nie podmieniał wyglądu tylko auto:(. Proszę o pomoc !! Po prostu wybieram auto no jest ono ale jest w kolorach mojego auta ; (. Jeżeli będzie trzeba to pokaże fotkę. ;

Kolory, karoserie, koła będą takie same, nic nikt na to nie poradzi.

Możesz nie krytykować jeśli Cię to nie interesuje? Po drugie mając starszą wersję nie zaktualizujesz teraz na nową - brak takiej możliwości. Są ludzie na tym forum, którzy czekają na tego trainera.

Mam prawo do wytykania błędów hack'a bo po to ten temat jest otwarty, skoro coś nie działa to piszę i liczę na pomoc albo chociaż na to, że komuś też coś nie działa i nie jest to tylko moja wina. A moja opinia jest tu jak najbardziej ważna bo od tego jest forum - by dzielić się informacjami i opiniami.

A zakładam nowy temat ponieważ to jest nowa wersja po długiej nieobecności.

Długa nieobecność - 6 dni? Co to ma do rzeczy? W poprzednich kilku tematach mogłeś napisać post "aktualizacja", a główny wątek zauktualizować przez kliknięcie przycisku "Edytuj".

Mi działa wszystko, jeśli jesteś poszkodowany to nie używaj go i nie zwracaj uwagi na moje tematy, temat nie zostanie usunięty tylko dla tego że Ci się nie podoba. Nie wszystkie funkcje są takie same, jeśli nie widzisz róznicy to go nie używaj - proste. A takimi komentarzami ty spamujesz a nie ja, Ja dodaję rzeczy które są dobre i sprawdzone oraz mają najwyższą popularność w tym wypadku ten multitrainer miał najwięcej pobrań ze wszystkich tu hacków. Pozdrawiam.

A powinien być zamknięty bo jest bezsensowny, zbędny i zaśmiecający forum. Komentując temat nie spamuje, robiłbym to gdybym napisał "klikaj like bo lubie miec like bo czuje sie wtedy wazny i lepszy".

PS

O sobie w języku polskim nie piszemy z wielkich liter.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Koniec tej Dyskusji!!! To nie miejsce na to jak chcecie sobie dyskutować do na PW lub GG!!! :xx

Opublikowano

ten hack to oszustwo pobralem zalogowalem sie na nim i odrazu mi zmienilo haslo email i haslo nfs world

hahaha to pewnie masz jakieś keyloggery na kompie - lepiej go sobie przeskanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...