Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana opłacalna?

LordZibi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie wymieniaj. Skille słabe , bez eq, wir zamiast berka to na metki słabiutko więc trudno byłoby nim zarobić.

@Offtop->>>>> Hajda zrobisz mi sygne? xD

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

nie warto słabe skille i słaby status ale to już twoja decyzja ;)

wymienisz to będziesz żałował :) bo problem będzie z eq :) i ze skillami oczywiście :D

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Opublikowano

Ja się chyba wymienię , o ile koleś nie będzie oszukiwał. Skile , eq można łatwo zrobić.. chociażby mam tego fb i dwa konta na solarze 30+ i mogę na dwa konta jechać z FB i już. Moja pierwsza postać była gorsza , a udało się dobić 81lv :)

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Nie wymieniaj sie poniewaz koles chce cie oszukac fms jest duuuuuuuuzo warty a konto prawie nic.

Opublikowano

Nie wydymał ^^ Raczej by była okazja żebym ja go wydymał , ale złodziejem nie jestem. Fms był +8 , bo mi się pomyliło , ale ziomek się wymienił.

Już troszkę eq mam na woju , małże to w końcu dobry zarobek , chociaż tanio chodzą po 200k to zawsze kasa jest.

Temat close.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...