Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gilldia

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Mam pytanie , w gilldie w której jestem oficerem wydałem dużo złota , a teraz lider grozi mi że mnie wywali , czy jak on mnie wywali jest jakaś szansa że odzyskam złoto któe wpakowałem w gilldie z której chcą mnie wywalic? Prosze o szybką pomoc

Opublikowano

nic nie zrobisz z tym, zloto jak i grzyby zostaja na koncie gildi a ty nie masz szans na odzyskanie.

a dlaczego chce wywalic?

ja kieyds mialem swoja gildie wpakowalem w nia 400 grzybow ;D i po pol roku nie aktywnosci zostalem wyrzucony bedadz liderem.

Opublikowano

poprostu :) podobno robie ->za dużo ataków<- i gilldia nie wyrabia z wpłacaniem złota :)

Opublikowano

poprostu :) podobno robie ->za dużo ataków<- i gilldia nie wyrabia z wpłacaniem złota :)

to sie robi rekrutacjie osob ktore nie wplacaja i trzeba ograniczyc ataki jezeli tak jest i inwestowac w staty.

ja aktulanie jestem w gildi w ktorej jest wszystko na maxa nie liczac lochow, i zlota tez sie nie da wplacic bo skarbiec zapelniony ;)

trzeba stworzyc zgrana grupe a leserow wywalac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...