Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Event Halloween 2012 - zbliża się Jack Pumpkin

Rotmistrzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie było to wrzucam

info z board metin2

announcement_metin2_it_b39d86e54aa823cd9d370d750b3d0cc1.png

Od 29.10.2012 do 11.11.2012 Jack Pumpkin pojawi się w pierwszej wiosce każdego z królestw. Co ze sobą przyniesie? Zapewne same dobrocie dla wszystkich. Po przybyciu Jack Pumkin, wszystkie potwory mogą tak mocno się go obawiać, że gdy zostaną zabite, będą zrzucały na ziemię specialną "Dynię".

Niektóre postacie przepytały go na temat tego niesamowitego Eventu Halloween!

Wojownik: "O! Pan Pumpkin! Co można zrobić z tą specjalną dynią?"

Więc, jest wiele rzeczy, do których można ją wykorzystać . Najpierw pokażę, jak ona wygląda.

Oto ona: : File_Pumpkin.png

Ta specjalna dynia może być wykorzystana jako mikstura, która dostarczy Ci trochę PŻ i PE, jeśli klikniesz na nią prawym klawiszem myszy.

Jeśli masz szczęście i jesteś na tyle odważny w zwalczaniu potworów i niszczeniu wielu kamieni Metin,

możesz odnaleźć Magiczną Różdżkę: File_Magic_Wand.png

Jeśli użyjesz Magiczną Różdżkę (prawy klik na niej) i masz już dynię w swoim ekwipunku, możesz zamienić dynię na Pudło Halloween pełne prezentów:: File_Halloween_Giftbox.png

Magiczna Różdżka będzie także dostępna w naszym Sklepie z Przedmiotami.

Shaman: "Nieźle! A co znajduje się w środku Pudła Halloween?"

Wiele niezłych rzeczy, uwierz mi!

W pudle znajdziesz przedmioty do ulepszania, Księga Lidera, Eliksir Słońca, Medal Smoka, Perły, Kupon na Maskę Jack-O-Lanter i wiele więcej!

Ninja: "Ach Panie Pumpkin! , moje oczy wnet się zaświeciły! "

Sura: "Spójrz, jest tam jeszcze coś ciekawego! Panie Pumpkin, co to za Kupon na Maskę Jack-O-Lantern?"

Ten? File_Jack_O_Lantern_Coupon.png

Więc, jest to kupon, który pozwoli Ci na zdobycie maski Jack-O-Lantern. Możesz dostarczyć go do mnie, a ja zamienię go dla Ciebie na Dyniowy Styl Włosów. Ten styl jest bardzo wyjątkowy. Jeśli będziesz mieć dużo szczęścia, może on potrwać nawet do 7 dni, jeśli nie - 6 godzin lub 1 dzień. Ten specjalny styl włosów niesie ze sobą losowy bonus: Maks PŻ, Maks PE, Silny przeciwko Potworom, Silny przeciwko Sura, Silny przeciwko Wojowniko, Silny przeciwko Shamanom, Silny przeciwko Zabójcom (procent bonusu jest także losowy).

Wojownik: "Panie Pumpkin, będzie jeszcze coś ciekawego?"

Jasne! W grze pojawi się Pomocnik Zdarzeń, a jeśli będę w dobrym nastroju, także Skrzynie Heksagonalne.

Jeśli nie boisz się przybrać na wadze i lubisz cukierki, możesz udać się do Sklepu z Przedmiotami i kupić Lizaka Halloween File_Halloween_Candy.png, ale bądź ostrożny, ten przedmiot zniknie po tygodniu i jego czas zacznie odliczać w momencie zakupu! Aby skorzystać z jego bonusu, wystarczy kliknąć prawym klawiszem myszy na nim i założyć, zobaczysz ładny Lizak nad głową przez kilka chwil.

halloween2011_lollipop.jpg

Wasz Metin2 Team

@edit

Plan Eventu Halloween

29.10.2012 -12.00 - Rozpoczęcie Eventu Halloween

Pojawia się nowy drop: dynie i magiczna różdżka

Magiczna różdżka pojawia się w Sklepie z Przedmiotami

Lizak Halloween pojawia się w Sklepie z Przedmiotami

Fryzury i kostiumy halloween pojawiają się w Sklepie z Przedmiotami

31.10.2012 - 20.00 – Event Helper

Czas trwania: 4 godziny

04.11.2012 - 12.00 – Skrzynie Heksagonalne

Czas trwania: 12 godzin

11.11.2012 - 18.00 – Manwoo – Event Rybacki

Czas trwania: 2 godziny

11.11.2012 - 12.00 - Koniec Eventu Halloween

Dynie i Magiczne Różdżki przestają dropić w grze.

Magiczna Różdżka i Lizak Halloween znikają ze Sklepu z Przedmiotami

Fryzury i kostiumy halloween znikają ze Sklepu z Przedmiotami

11.11.2012 - 22:00

Jack Pumpkin opuszcza wioskę

(drop certyfikatów Mega wierzchowców będzie nieaktywny podczas trwania Eventu Halloween)

Opublikowano

Oczekiwać tylko Eventu:)

Bardzo dobra fabuła z Jack'iem no i widzę ,że aż kusi grać na PL'u.

Mogliby jeszcze dodać jakieś stroje Halloween'owe ale to pewnie będzie też na Prywatnych serwerach :>

Masz Lubie To za to ,że chciało Ci się to wstawić :>

Opublikowano

Z tego co zauważyłem nie ma wzmianki o dodaniach i zmiankach, mam nadzieję, że po prostu o tym nie napisali, a dropić będą.

Jak każdy wie - rok temu z tych skrzynek dropiły zmianki / dodania i można było sporo itemków wybonować. :)

Od razu Wam powiem, że na metkach zazdrości leci raz na 10 metków ( około ), na metkach śmierci prawie z każdego, diabła z co drugiego albo częściej, w zwykłym lesie z prawie każdego, na 90 nie dropiłem, bo musi być 10 lvli różnicy. :)

^ - mowa oczywiśćie o różdżkach.

@edit

@down

no tak jak mówię - im większy lvl metina tym pewniejszy drop, należy jednak pamiętać o przestrzeganiu różnicy lvlowej (+10 lvl / -10 lvl )

CX7Rrj.png

Opublikowano

Z tego co zauważyłem nie ma wzmianki o dodaniach i zmiankach, mam nadzieję, że po prostu o tym nie napisali, a dropić będą.

Jak każdy wie - rok temu z tych skrzynek dropiły zmianki / dodania i można było sporo itemków wybonować. :)

Od razu Wam powiem, że na metkach zazdrości leci raz na 10 metków ( około ), na metkach śmierci prawie z każdego, diabła z co drugiego albo częściej, w zwykłym lesie z prawie każdego, na 90 nie dropiłem, bo musi być 10 lvli różnicy. :)

W piekle surką wp 75lv z rękawiczką z red lasu mi leciały z każdego metka

Opublikowano

Zobaczysz, zmianki i dodania beda :> To jest ta sama skrzynia tylko nazwa zmieniona. Wczesniej sie chyba nazywała UPIORNA SKRZYNIA.

Opublikowano

Bardzo fajnie to zrobili.

Ale nie rozumiem, rozdzka trzeba najechac na dynie i puscic czy wystarczy kliknac prawym na rozdzke i dynia znika wraz z rozdzka?

Opublikowano

A to straszny masz problem poczekać i się przekonać ? Przecież nic Ci się nie stanie...

Z tego co pamiętam to się klikało na różdżkę ale głowy nie dam. :)

CX7Rrj.png

Opublikowano

A to straszny masz problem poczekać i się przekonać ? Przecież nic Ci się nie stanie...

Z tego co pamiętam to się klikało na różdżkę ale głowy nie dam. :)

Tja kilkało sie na różdżkę i wyskakiwała szkata

ppm na szkate i leci drop ;)

Opublikowano

Dodania bonusów i zmianki ostatnio dropiły z upiornych skrzyń, które robiło się w ten sam sposób co skrzynie haloween ale mi się wydaje, że nieprzypadkowo zmienili skrzynki i nie napisali o dodaniach i zmiankach w temacie... Może uważają, że już było dość eventów ostatnimi czasy w których można było wybonować itemy. Obym się mylił. :)

CX7Rrj.png

Opublikowano

No w dt ostatnio nie dropiły.

Co do dodań, zmianek to pozostaje nam tylko się przekonać już w poniedziałek. :)

Może zrobili to żeby była jakaś niespodzianka, a może dlatego, że zwyczajnie nie będzie zmianek z tych skrzynek.

No bo po co by zmieniali nazwę skrzynki ? Nowa skrzynka = nowy drop. :D

Tak jak mówię, obym się mylił. :)

CX7Rrj.png

Opublikowano

świetnie aż chce mi się na święta powrócić do globalnego metina .:))

z chęcią zagram !! :))

dziękuje za informacje ;>

Dokładnie, ja tak samo.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Dzieki za info odpali sie 2 okienke m2boba i niezle sie dorobie plusik leci :-)

Opublikowano

31.10.2012 - 20.00 – Event Helper Rozumiem że bedzie npc z lizakami / rozami itp ? :D i które najbardziej polecacie kupować i co który itemek gdzieś leci bodzio ?

x2n.png

Opublikowano

31.10.2012 - 20.00 – Event Helper Rozumiem że bedzie npc z lizakami / rozami itp ? :D i które najbardziej polecacie kupować i co który itemek gdzieś leci bodzio ?

Już jakiś czas temu zmienili drop że wcale nie opłaca się tego kupować mi co 3eq bodzio leciał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...