Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Skrypt PHP na pozdrwoienia online(jak wgrać)

arturryzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam skrypt z strony :eradia.pl i tam jest skrypt na pozdrowienia online mógłby kotś szczegółowo opisać jak to wgrać na server php ?

prosze morduje się już 2 dni ;/

Let's play....

Opublikowano

Polecam zapoznać się chociaż z podstawami php i html, bo bez nich ciężko będzie Ci coś poradzić.

Skrypt jest pewnie dobry, tylko po prostu nie potrafisz go odczytać.

Opublikowano

wklejasz skrypt do kodu strony (na plik prawy i otwórz jakimś edytorem tekstowym i tam wklejasz skrypt gdzieś gdzie jest zawartość strony, czyli pomiędzy body, choć nie jest to wymagane). potem plik wgrywasz na stronę za pomocą aplikacji do FTP np. filezilla pogoogluj na necie co i jak jest masa tutów

xxx

Opublikowano

Wiem jak sie wgrywa fille zillaa tylko sie zastanawaim z tym skryptem co edytować

Prosze o znalezienia dla mnie prodanika ... bo jestem zielony w tych klockach ..... daje + ! prosze ! ;/

Let's play....

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/745364-mega-tutod-zielonego-do-webmastra-czyli-kurs-php/

Właśnie taki poradnik cały czas tworzę. Jutro postaram się dać nową część i nadrobić trochę w sobotę i niedzielę. Php możesz się nauczyć jeżeli umiesz angielski w najprostszy sposób z php.net

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...