Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][GIGA] Unreal Engine

JokerrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosyć spory problem z grami na silniku unreal engine. Przy jakiejś większej zmianie ( zmiana lokacji w grze albo opcji ) komputer calutki mi się wyłącza...nie mam pojęcia jak to rozwiązać :x

Opublikowano

Nie możliwe. W borderlands mogę sobie pograć komfortowo na 50 fpsach i właśnie przy zmianie lokacji mi się wyłącza. Tak samo jest z dungeon defenders. Mogę grać normalnie i już rzadziej niż w borderlands przy zmianie lokacji jest crash...

Opublikowano

Nie możliwe. W borderlands mogę sobie pograć komfortowo na 50 fpsach i właśnie przy zmianie lokacji mi się wyłącza. Tak samo jest z dungeon defenders. Mogę grać normalnie i już rzadziej niż w borderlands przy zmianie lokacji jest crash...

Nie oszukujmy się. 50 FPS to nie jest duża liczba. Ja miałem w codzie 200 fps i jakoś to tego była wina.

Opublikowano

Nie oszukujmy się. 50 FPS to nie jest duża liczba. Ja miałem w codzie 200 fps i jakoś to tego była wina.

w jakim CoD'ie?? Bo np. MW3 ma max 60FPS podobno :) Taki silnik graficzny.

/spam

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...