Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf3 Fps

Mentalista11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam słabą kartę graficzną i mam zamiar kupic lepsza ale do tego czasu chce mieć więcej fps. Chciałbym żebyście podali mi kilka sposobów jak je zwiększyć. Teraz gdy gram mam 30 fps :(.

6000fc15d450e27c.png?1403886722155

Opublikowano

Sciagnij Game Booster i FXAA inejctora na wydajnosc. Mi osobiscie pomaga bez tego nie moge grac ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Dobrze dziekuję za odpowiedź, a co do mojego kompa wiem że mam zje.... zasilacz i karte graficzna i mam zamiar to wymienic :) (To nie jest komputer ani z biedronki a tym bardziej z allegro.)

PS: Biedronka ma dobre produkty, polskie :)

6000fc15d450e27c.png?1403886722155

Opublikowano

Następnym razem proponuję przeczytać tekst w sygnaturze.

@up To kupno nowego sprzętu polecam skonsultować z fachowcami, bo ten config wygląda jak z allegro. :)

Taaa :znaffca" się znalazł fachowcy bardziej cię udupią niż pomogą takie rzeczy tylko i wyłącznie na forach komputerowych.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobrze dziekuję za odpowiedź, a co do mojego kompa wiem że mam zje.... zasilacz i karte graficzna i mam zamiar to wymienic browse.php?u=yXl%2FXxP7X6ZcPwGmIHs4NpTFjGGfTeeyjwe5MuWgHICLFbHZ%2FFPppsKz%2Ba4LoLzITHNZOFlnUwv98yo%3D&b=53 (To nie jest komputer ani z biedronki a tym bardziej z allegro.)

PS: Biedronka ma dobre produkty, polskie browse.php?u=yXl%2FXxP7X6ZcPwGmIHs4NpTFjGGfTeeyjwe5MuWgHICLFbHZ%2FFPppsKz%2Ba4LoLzITHNZOFlnUwv98yo%3D&b=53

jednak mimo wszystko zrobili cie w chuja a ty dales sie wrobic. GT520 to syf, ale cale szczescie ze juz o tym wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...