Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zamienić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam galaxy mini 2, nie podoba mi się i nie jestem z niego zadowolony .

Chciał bym go zamienić lub sprzedać i kupić IPhone 3G lub 4 ( do 4ki oczywiście dołożyć ) .

Co o tym sądzicie ? Bardziej mnie stać na 3G :P . Więc proszę o wypowiadanie się . <3

Pozdrawiam .

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Lol co tu się wypowiadać?

Galaxy mini 2 to gówno z chujowym ekranem.

Jeżeli Ci się nie podoba to sprzedaj

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Bierz trójkę, wszystko Iphony to i tak jedna wielka komercyjna kupa ;x, a Apple zarabia dodając numerek i zwiększając ekran + dając trochę lepszy procesor. Chyba, że chcesz w najnowsze gierki pograć, to wtedy zbieraj na Iphone 4. Chociaż w tej cenie używka GS3 ?

Opublikowano

Widzisz iOS ma to do siebie, że (chyba) wszystkie aplikacje w markecie są płatne. Ceny zaczynają się od 1 dolara.

Android jest na tyle dobry, że płatne gry/programy bez problemu ściągniesz za darmo z internetu. Warto zauważyć, że androida możesz modyfikować jak chcesz (root itp.), a iOS nie. Ja na Twoim miejscu dobrze bym się jeszcze zastanowił. Może warto sprzedać Galaxy Mini 2 i kupić coś lepszego, ale z Androidem ? :)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Widzisz iOS ma to do siebie, że (chyba) wszystkie aplikacje w markecie są płatne. Ceny zaczynają się od 1 dolara.

Nie, nie wszystkie większość użytecznych aplikacji jest za darmo - a te fajniejsze kupisz za 0,70 Euro.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie pytalem o HTC ... bardzo ich nie lubie.

Chce wiekszy ekran niz w gm2, wiec co lepsze 3G ? czy serio zbierac na 4/4S ?

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

To zależy od upodobań, mnie się bardziej podoba iP a co do HOV/S/X to nie ma przeglądarki plików i ten HTC Sense jest wkur....

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

A to zależy od gustów, mnie się Sense bardzo podoba, a np. uważam że Touch Wiz jest ochydny.

Jeśli ma być to ten iPhone to lepiej dopłać do 4/4S.

Opublikowano

Jak tylko wyszedl HTC Legend to pobieglem do sklepu zeby go kupic... po tygodniu juz go nie mialem.Sprzedalem,od tamtego czasu nie przepadam za HTC.

Jeden lubi truskawki,drugi jak mu nogi smierdza...

Opublikowano

Jeden lubi truskawki? Zależy czy weźmiesz te pognite, czy te dobre, rozumiesz? Skoro zawiodłeś się np. na Samsungu Galaxy Mini2 (nie mówię, że tak), to nie weźmiesz SGS3?

Opublikowano

Srednio mi pomogloscie,bo mam metlik.

Wymiecie mi prosze telefony ,ktore maja duzy ekran dobry procesor i sa w miare swieze. Cena ok. 1000zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...