Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Cała prawda o Evelen ...

Paweł^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat pewnie zostanie zamknięty, a ja dostanę ostrzeżenie albo nawet bana, ale przynajmniej będzie można na niego zaglądać. Rozmowy nie nagrałem, bo nie byłem na to gotowy. A nie moja wina, że MODZI na mpc są tacy, a nie inni...

Niedawno na TS'ie serwerowym miała miejsce bardzo dziwna sytuacja. Otóż wbił Evelen, zaczął napierdalać po norwesku, potem w końcu odezwał się po polsku, kolega zadał mu pytanie, czy serwer będzie online, on odpowiedział, że w czwartek i, że nie wie czemu postacie zostały zresetowane. Następnie powiedział, że musi iść i nic więcej nie powiedział.

Prawda jest taka, że administracja leci w chuja. Najpierw okłamali graczy, że możemy spokojnie expić, bo żadnej cofki nie będzie, a tu co? Dzisiaj konta pousuwane, a w sobotę przerwa konserwacyjna miała trwać tylko całą noc, a trwa już do dzisiaj. Informacje od GM'ów były takie, że serwer ruszy jutro w godzinach nocnych, na środę, ale jak napisałem wyżej, Evelen powiedział, że w czwartek i wydaje mi się, że albo leciał w chuja albo ktoś to był, co się podszył.

Do Administracji:

Oddajcie mój stracony czas na zapierdalanie z EQ, wbijanie poziomu, wbijanie skilli!!!!

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

[quote name=Paweł^^' timestamp='1350933096' post='5459278]

Temat pewnie zostanie zamknięty, a ja dostanę ostrzeżenie albo nawet bana, ale przynajmniej będzie można na niego zaglądać. Rozmowy nie nagrałem, bo nie byłem na to gotowy. A nie moja wina, że MODZI na mpc są tacy, a nie inni...

Niedawno na TS'ie serwerowym miała miejsce bardzo dziwna sytuacja. Otóż wbił Evelen, zaczął napierdalać po norwesku, potem w końcu odezwał się po polsku, kolega zadał mu pytanie, czy serwer będzie online, on odpowiedział, że w czwartek i, że nie wie czemu postacie zostały zresetowane. Następnie powiedział, że musi iść i nic więcej nie powiedział.

Prawda jest taka, że administracja leci w chuja. Najpierw okłamali graczy, że możemy spokojnie expić, bo żadnej cofki nie będzie, a tu co? Dzisiaj konta pousuwane, a w sobotę przerwa konserwacyjna miała trwać tylko całą noc, a trwa już do dzisiaj. Informacje od GM'ów były takie, że serwer ruszy jutro w godzinach nocnych, na środę, ale jak napisałem wyżej, Evelen powiedział, że w czwartek i wydaje mi się, że albo leciał w chuja albo ktoś to był, co się podszył.

Do Administracji:

Oddajcie mój stracony czas na zapierdalanie z EQ, wbijanie poziomu, wbijanie skilli!!!!

I że niby ty sie łudzisz że oddadzą Ci EQ na serwerze który nie działa i jak reszta pozostałych SUPER NOWYCH ZABEZPIECZONYCH SERWERÓW BEZ BUGÓW ? Zbyt poważnie i emocjonalnie podchodzisz do tej gry, nie znam twojego wieku więc błedne będzie proponowanie pójścia na piwo z kolegami, ale możesz wziąć jakąś koleżankę i pójść z nią na tymbarka :*

@DOWN

Nie denerwuj się tak łatwo, na twoim miejscu bym nie wchodził na forum dopóki nie doprowadzicie serwera do ''normalności''. Jeszcze taki cycat wyrwany z kontekstu ''..więcej ruchu, a mniej pierdolenia'' .

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

KURWA MAĆ, w tym momencie straciłem cierpliwość. Wam wiecznie coś nie odpowiada. Jesli tak bardzo chcecie serwer, mozemy go włączyć i grajcie sobie na bugach. Jeśli chcecie normalnego serwera, musicie poczekać jeszcze pare dni. Prawdopodobnie dwa lub trzy, damy niedługo informacje na facebooku i stronie głównej. Nie jesteśmy w stanie ogarnąć wszystkich bugów od tak sobie przy takiej skali nowości wprowadzonych na serwerze. No ale jak odkładaliśmy o jeden dzień ich poprawe, to zaraz zaczynał się wielki płacz, że nic nie robimy... Informowaliśmy miliard trylionów (czyt ok. 5) razy graczy, że będzie restart postaci po weekendzie, po to, aby umożliwić wszystkim przyszłym graczom, zaraz po prezentacji serwera na MPC i reklamie w internecie uczciwą rozgrywkę. Zastanówcie się czasem, czego wy właściwie chcecie od tego serwera, i czego na nim szukacie. Nie bedziemy was na siłe na nim trzymać.

Bez odbioru. Prosze moderatora o zamkniecie tematu.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...