Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Coś z origin nie tak?

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w ogóle nie mogę grać w bfa. Jak się loguję to pisze mi, że ktoś już jest zalogowany na moim koncie bla bla bla graj on lub offline. Lecz nie wiem czy to moja wina czy kogoś bo miałem problemy z netem i jakieś 50 razy kliknąłem naraz "PRZEJDŹ DO ON-LINE" i nie wiem czy to nie przez to. Nawet jak hasło zmieniłem nadal to samo. Gra mi się nie odpala (niby synchronizuje pliki ...) ale cały czas. naprawa gry oraz Reinstal origin nie pomógł ..

Opublikowano

Właśnie piszę .. Ale jest to coś z synchronizacja plików bo na 5% się zatrzymuje i po kilku minutach pyta czy ma to ponowić..

Opublikowano

@up przeprosili za błedy i kazali mi odczekać godzinę i zobaczyć czy nadal będzie ten błąd.

Opublikowano

Synchronizacja już działa, lecz nadal mam błąd z EA ONLINE. kazali mi odczekać godzinkę ;).

Opublikowano

Problem rozwiązany po rozmowie z miłą panią :). Wszystko dokładnie wytłumaczyła i powiedziała gdzie i jak co naprawić!

Opublikowano

Problem rozwiązany po rozmowie z miłą panią :). Wszystko dokładnie wytłumaczyła i powiedziała gdzie i jak co naprawić!

Możesz podać te rozwiązania ? Przydadzą się na przyszłość.

Opublikowano

Jeżeli wyskakuje komunikat "Zgłoszono błąd z EA Online" to ta Pani z EA kazała mi zresetować hasło, tzn na szybko zmienić na jakieś inne w origin i powrócić do normalnego. Tak zrobiłem i już mogłem grać. Pisałem z nią na Chat live. Komunikat już się nie pokazywał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...