Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]6300

sopuniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem postaci mam już 6300 pz i ie moge się zdecydowć, mysle nad rengarem lub lee sinem, nie wiem. Moze wy macie jakieś inne propozycje. Z chęcią wysłucham.

Opublikowano

Lee trzeba w miare ogarnąć, a jest strasznie mocny, ma dojście, escape system, tarcze, slowa, odrzucenie, jest cholernie mobilny i tankowaty z bardzo dużym dmg.

Idzie się nim raczej na junglę.

Rengar podobnie, idzie się nim częściej na junglę, ma mocny slow, gdy ma passyw włączony, dojście, świetny ult, gorzej jak ktoś ma oracla. Dojście, escape system, slow, heal z W. Bardzo mocna postać, jak Lee sin mocny w każdej fazie gry, gdy złapie feeda nie ma szans na przegrany mecz.

Kup postać, którą chcesz, z tej i tej będziesz zadowolony

Opublikowano

polecam ci Talona . fajny zabójca, walczy w ręcz , ma skille do harrasu, doskok z silencem , nie jednego zlozysz na combo . hm talon nadaje sie na topa lub jest kontrą na wiekszosc postaci na midzie :P

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Rengar w przyszłym patchu dostaje nerfa,więc nie będzie tak dobry jak teraz.

Ale jeśli podoba Ci się to go bierz ,ja też go sobie kupię.

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Lee Sin to unikalna postać. :)

Dobra jungla, świetna linia, co tu dużo mówić. Jedyne co to trzeba go ogarnąć.

Natomiast co do Rengara. Typowy killer. Ma świetne early, częsty first blood. Znakomity pasyw, ale można też przez niego czasami wpaść nieźle. True DMG, niestety dostał ostatnio nerfa i to bodajże drugiego.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...