Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Freeze PC

grubypak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry.

Kwestia taka, pod koniec wakacji grałem normalnie w BF4PF oraz w BFH bez żadnych problemów, jednak odinstalowałem obie pozycje. Wczoraj postanowiłem wrócić do BFP4F, odświeżyć tą grę z koleżką. Jednak spotkał mnie problem, po 10-20 minutach gry łapie freeze komputera (zacina się z charakterystycznym dźwiękiem TRRRRRRRRRRR) i pomaga reset. BFH, BF2 działa bez problemu, w to również wcześniej grałem normalnie więc nie wiem co jest. Nigdy w żadnym BF'ie to mnie nie spotkało, system oraz parametry pc niezmieniane przez spory już czas.

Opublikowano

Robiłem reinstala gry, i to nie raz (xD) updejtowałem punkbuster, instalowałem go ręcznie i takie tam, wszystko skutkuje tym samym. Problem typowy, wielu graczy się z nim buja - jednak moja sprawa jest o tyle inna niż wszystkie, bo gra jeszcze niedawno działała.

Opublikowano

Ta, masz rację. Masa ludzi ma z tym problem. Zmieniałeś system ? Instalowałeś oprogramowanie, które może wpływać na jego działanie ? 3/4 tematów odnośnie freezów kończy się na formacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...