Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie YouTube...

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam konto na youtube 30 widzów, i chcę zacząć nagrywać. Nie wiem z czego. Celem nagrywania jest partnerstwo lub jakaś kasa za reklamy, żeby móc nazbierać na nowy komputer. Mój dotychczasowy sprzęt to:

Intel Core i3 330M

Intel Hd Graphics:(((

2Gb Ram

Jest to laptop. Więc pomyślałem, że zacznę nagrywać coś na yt dostanę tam tego partnera i jakoś nazbieram na nowego kompa, żeby polepszyć kanał(nowe nagrania z gier, lepsza jakość) Jak myślicie, jest to dobry pomysł?

Opublikowano

Jeśli będziesz robił to tylko z myślą o kasie, to nie wiem czy to wypali ;)

W tym trzeba być też dobrym, bo jeśli się nie będziesz wyróżniał na tle innych, nie spodoba się widzom.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Zarobić ?! coś cie boli ze zarobisz na youtube ,,

Najmniej musisz mieć 80 wyświetleń dziennie i wtedy przyjmie cie socialblade , daje ci takie możliwość jak partner YT. umowa na 1 rok.

Opublikowano

Może to martwe suby? Zacznij od Majnkrafta, potem przerzuć się na coś lepszego i oryginalniejszego.

PS kręć to dla siebie, dla widzów a nie dla kasy.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak kurwa, tak. Kręć dla kasy. Wiesz jak to będzie wyglądało? <Przywitanie> <cisza przez połowę odc.> Teraz zrobimy to... <Cisza przez resztę odcinka>. Jak nie wiesz z czego nagrywać to tego nie rób, ludzie lubią oglądać kogoś kto ogarnia grę, a nie fail'i 7846845364254357698776245 razy na 15'sto min. odc.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Po 1: Jak możesz mieć 30 widzów skoro nie masz filmów?

Po 2: Nie rób dla kasy/Widzowie szybko to zobaczą

Po 3: Jak chcesz nagrywać jakąś gre to musi być ona oryginalna bo na piracie nic nie zdziałasz

Po 4: Skill albo wygłupianie się (Wybieraj)

Po 5: Mutacja/Nikt nie lubi słuchać dziecięcego głosu (Chyba, że ktoś tak specjalnie nagrywa)

Po 6: Pogadaj sobie przed lustrem i sprawdź czy twój komentarz ci będzie odpowiadać.

Dziękuje to tyle od mojej strony :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...