Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyciąganie Client

Escoren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak wyciągnąć np z clienta xenoxmt2 np : tego złotego hwanga + zrobić do niego wszystkie wpisy client + serwer? ( co tu jest potrzebne ?)

Jeżeli ktoś mi to dobrze przetłumaczy dostaje limit i +5 w profilu ;D

Byłbym bardzo wdzięczny =)

Opublikowano

Wiedza i tylko wiedza musisz tak:

Rozpakować root , locale_pl , icon , pc , pc2

Pierw wypakowujesz locale_pl potem wyciagasz item_proto z locale_pl rozpakowujesz je nastepnie patrzysz id tej zbrojki i jedziesz w bok do tabelki value3 patrzysz co tam pisze (jaka jest liczba ) nastepnie rozpakowujesz root w root w plikach .msm szukasz shape_index z tym id z value3 (kopiujesz) wklejasz do siebie i pakujesz root nastepnie item_proto kopiujesz id przedmiotow i nazwy i wklejasz do siebie do item_proto potem pakujesz item_proto i podmieniasz w locale_pl nastepnie bierzesz z locale_pl xenoxa plik item_list.txt edytujesz znajdujesz te id co odpowiada za zbrojki i wklejasz do siebie do item_proto.txt potem pakujesz locale_pl i rozpakowujesz icon z xenoxa wyciagasz ikonki zbrojek i dodajesz do siebie . pakujesz potem pc i pc2 xenoxa rozpakowujesz i bierzesz pliki od tych zbrojek

Zapytasz skad mam wiedziec jakie nazwy te pliki maja ? juz odpowiadam po wypakowaniu root i edycji plikow msm masz tam linijki z plikami .dds kopiujesz z plikow msm nazwy tych plikow i potem szukasz ich w pc i pc2 jak znadziesz pakujesz swoje pc i pc2 potem robisz zapytania jedziesz w bok przy kazdym i w value3 zmieniasz na odpowiednie i gotowe wgrywasz i masz

mi zajelo by to z godzine moze mniej

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...