Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ots pod najnowszą tibię.

Dziabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam ots pod najnowszą tibię z rl mapą na mały exp bez bugow, pochowanych Gm itp. Z pierwszego zdania można się domyśleć, że chcę postawić prywatny server. Acc, stronę oraz sms shopa dam radę zrobić lecz szukanie owego serva tutaj, ponieważ już na googlach 2 dni szukam :( Więc proszę o pomoc. Również proszę o nie spamowanie zbędnymi wypowiedziami, które nic nie wniosą do owego tematu. Z góry dziękuję. Plusiki lub minusiki (kto jak woli) będą przydzielone za dobrą odpowiedź. :)

Opublikowano

pod najnowsza tibie i jeszcze bez bugow ? :D

na MPC Downloadu OTS, ogolnie tutaj jest bardzo male zainteresowanie Tibia, wiec nie widze potrzeby takiej zeby zamieszczac.

nawet nie wiem czy jest dostep do source po 9.7 a te ots ktore sa po 9.7 to sa to programisci którzy siedza w tym bardzo dlugo,

i nie tylko potrafia zrobic Acc i Sms shop na stronie ;D

moja rada zacznij od 8.6 i nie od gotowca a od pisania skryptow po przez je rozumienie. bo CTRL + C i CRTL + V daleko nie zajedziesz ;p

Opublikowano

Skrypty to pikus ja Ci szczerze powiem. Tak jak napisałem to interesuje mnie cały ots. Lecz wystarczy sama mapa rl ponieważ silnik to nie problem napisać. :) Ale ogólnie + leci za pomoc ^^

Opublikowano

Nie pogniewam się kolego jeżeli podasz mi ową mapę na gg, które umieszczam całkiem przypadkowo(8452124). Więc jeśli możesz wysłać to zapraszam na gg :)

P.S

Jak by ktoś chciał całkiem fajnie zrobiony ots to podaje link do pobrania (8.6 oraz pasów do Gm nie znam na razie ^^)

http://www.mediafire.com/?e6g8nazbodus52c

Opublikowano

Nie pogniewam się kolego jeżeli podasz mi ową mapę na gg, które umieszczam całkiem przypadkowo(8452124). Więc jeśli możesz wysłać to zapraszam na gg :)

P.S

Jak by ktoś chciał całkiem fajnie zrobiony ots to podaje link do pobrania (8.6 oraz pasów do Gm nie znam na razie ^^)

http://www.mediafire.com/?e6g8nazbodus52c

Dodaj skan.

Co do tematu ,radziłbym, naprawde zaczac od nizszych klientów tibi ,sa one prostsze ,teraz serwery 9.0+ sa coraz bardziej zlozone.

Co do dobrych silników i map polecam brazylijskie fora przeszukac ,tam maja tego masei czesto cos dobrego sie trafia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...