Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ulepszanie

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam juz trochę pograłem w 4S obecnie mam maga 47 lvl eq z lochow i sepirka +18 ( za kk ;p ) ostatnio duzo expilem ( piontek sobota niedziela ) i jakoś nie widzę jak zarobić no bo przez caly ten czas zarobilem 2g ( z kamieni szlachetnych ) i jakies 1.5g z itemow a i tak wszystko poszlo na skille a więc mam kilka pytań :

1. Jak dobrze zarobic chodzi mi co jak za ile selać ( gram Aderia Derion )

2.Mam zamiar kupic Peysahecard za 100zl ( 525 kk ) i ulepszac eq pvp tylko najpierw chcialbym dostac kilka dobrych i sprawdzonych rad ( morze sposobow ) duzo szukalem ale niema nigdzie c=czegos zwiazlego wiem tylko ze najlepiej ulepszac z liczb nieparzystych tzn z +11 13 15 16 i zeby np z +16 na +15 obnizac . Jesli ktos moglby dac mi jakies tematy z forów albo sam cos podpowiedziec bylbym wdzieczny :)

A i tak na marginesie slyszalem ze so jakies hacki no ryzyk fizyk jesli ktos mze prosze o linki ; )

Opublikowano

Hacków ci osobiście nie polecam chyba że nie chcesz już grać.

Znam ceny no i jak coś to mogę pomóc.

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra pare poprawek jeżeli można.

nie z +11 tylko z +10 to już jest pierszy błąd. Z +11 pali strasznie ale z +10 wbije ci chętnie :D

Dam ciekawostke jak można? Każdy kowal ma raz dziennie swoją szanse najpierw idz do gor a potem w stolicach próbój jeżeli pali poczekaj na inny dzień. Jeżeli jesteś w Valo idź do drugiego kowala w Monolodze (nie pamietam jak sie pisalo w stalicy coś takiego jest)

on ma z 5-10% wiekszą szanse na ulepszenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...