Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany

dabro1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie wiem jak wygląda sprawa u innych osób używających Agbota, ale ja dostałem bana na wszystkich kontach (trzech)na których używałem bota. Średnio po ok tygodniu od stworzenia nowej postaci, tj. wszystkie konta dostawały bana jak miałem ok 30 lvl....

Bana dostałem nawet na koncie z silkami!!! Fakt, że wszystkie bany były 7 dniowe. A konto było doładowane silkami ok pół roku temu. Nie wiem czy agbot jest wykrywany jakoś czy coś.... jestem doświadczonym boterrem agbota używam od lat ale od jakiś 2 miesięcy chyba nie jest już "bezpieczny" (nawet z silkami)

a może joymax wziął się do roboty...

ale kuźwa zamiast goldfarmy to mnie męczy, a bociłem ok 6-8 h/dobę tylko i silki mam...

myślę, że to po prostu nagonka żeby kupować silki (lub używać płatnych botów, które pewnie programiści z joya robią) , a Joymax doskonale wie kto boci....

Opublikowano

Kogo obchodzi że dostałeś bana, nie ty pierwszy.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

zgadzam się z przedmówcą , bany lecą za agbotka bo darmowy i słąby (porównując z sbotem - którego programiści joya nie robią). Lepiej podziel sobie konto z kimś na sbocie lub kup go . Jak darmowy to tylko ibot

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
zgadzam się z przedmówcą , bany lecą za agbotka bo darmowy i słąby (porównując z sbotem - którego programiści joya nie robią). Lepiej podziel sobie konto z kimś na sbocie lub kup go . Jak darmowy to tylko ibot

Ibot też nie jest bezpieczny.. Dostałem na 3 kontach bana, a an jednym koncie 3 stopnia >.< Żaden darmowy bot nie jest bezpieczny :)

Admin Cienia
Opublikowano

Po prostu wpadliście w sieci zarzucone przez joymax na głębokiej wodzie i niektórym się udało niektórym nie.

Pozdro.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...