Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy was też loga.

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często cię wywala i w jakim momencie, jak bijesz, czy po prostu jak stoisz nawet?

Spróbuj przeinstalować moda na nowo a jeżeli nie to być może jest to wina twojego łącza.

Opublikowano

No na przykład expie sobie z mobberem i wait hackiem i raz może expić 2 godz a raz po 10 min wywala ( loga). więc nie można sobie ustawiać na noc czy coś bo wywala jak stoję i nic nie robię to jeszcze mnie nie wywaliło.

Opublikowano

ja czasami mam podobnie, tylko ze u mnie jest gdy ustawie duzo opcji a szczegolnie jak dam duza szybkosc ataku . Wtedy oczywiscie zmieniam wartosc na mniejsza ;) . Hmm chyba nei ma na to sposobu . Tak juz bywa. jesli chcesz zostawic na noc to w pierwszych kilku nockach sprawdzaj co iles minut czy Cie nie loga ;)

Opublikowano

na stonie kamera jest dostepny autologin :) ustawiasz waithakca,autologin i idziesz spac a jesli bota kicknied automatycznie sie zaloguje

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Dobra jak przestałem używać skili to loga tak raz na 1 h może i dłużej więc to chyba było to używam tera tylko waita i mobbera sam się potuję i bez skilii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...