Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tym komputerem jest nie tak?!

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema elo ;x Mam problem bo czekalem juz chyba z tydzien na kompa (pozyczyc mi mial kuzyn) i spoko pozyczyl itp a podlaczam wlaczam a tu jeb pika tak dziwnie wgl. do monitora nie laczy rozkrecilem 2 kabelki byly odlaczone podlaczylem dalej to samo nie wiem o co chodzi taki pipa dziwnie pip i nic . I tak ciagle nie wiem co robic obecnie siedze na kompie kotry ma 4mb karty graficznej !! i 4gb dysku w ktorym 2gb to Windows ratujcie !~

?????

Opublikowano

większych bzdur już nie możecie wymyślać ? wirusy w jednostce centralnej ( chyba w mózgu ) , naprawa przez zdjęcia ( czarodziej czy co zdalnie naprawia ) , boże rozśmieszacie tylko czytelników

sprawdź, wszystkie taśmy, kable zasilające , po dociskaj karty w slotach, możne zadziała

@ DOWN

a rób nawet te zdjęcia, Kajtuś Czarodziej albo jakiś Kaszpirowski możne z nich wyczyta usterkę ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

większych bzdur już nie możecie wymyślać ? wirusy w jednostce centralnej ( chyba w mózgu ) , naprawa przez zdjęcia ( czarodziej czy co zdalnie naprawia ) , boże rozśmieszacie tylko czytelników

sprawdź, wszystkie taśmy, kable zasilające , po dociskaj karty w slotach, możne zadziała

Teraz też piszesz z telefonu ? Bo kolejne błędy robisz....

Jak da zdjęcie, to MOŻE będzie widać przyczynę, a nie od razu negujesz wszystkie inne propozycje.

Opublikowano

Ehh nienawidze tego kompa ;c Nie mam jak to zdj wrzucic bo jest 1 usb

Wiec myszka podlaczona a klawa stara jest (taka wiecie kolko) :( Nie wiem co robic ; c

Kosc ramu ?! A co to jest ?XPPP

?????

Opublikowano

Teraz też piszesz z telefonu ? Bo kolejne błędy robisz....

Jak da zdjęcie, to MOŻE będzie widać przyczynę, a nie od razu negujesz wszystkie inne propozycje.

gdzie te błędy bo nie widzę w cytacie ?

temat bardziej podchodzący pod trolowanie jak na kogoś kto często wypowiada się w tematach komputerowych a nawet nie wie jak wygląda pamięć komputera, dziwne co ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

gdzie te błędy bo nie widzę w cytacie ?

temat bardziej podchodzący pod trolowanie jak na kogoś kto często wypowiada się w tematach komputerowych a nawet nie wie jak wygląda pamięć komputera, dziwne co ?

http://zwierzeta-wia...iadomosci27.htm

http://www.bryk.pl/t...terpunkcji.html

Tu masz lekturę na zachętę, teraz rozumiesz ? ;).

Co do tematu, to rozkręć komputer i złóż go ponownie, mi na jakieś dziwaczne problemy pomaga ;d. Jak u mnie komputer "padł" (czyt. nie inicjalizował BIOS-u), to wyrwałem kable od przycisku power i odpalałem od siebie ;), nie wiem czemu, ale działał.

Opublikowano

Co do RAM to prawda.

Wyciągnij kostki przeczyść i włóż ponownie. Dobrze by było gdybyś luknął u kogoś czy są sprawne. Zobacz czy w klawiaturze nie masz wciśniętego żadnego przycisku ;D a najlepiej to ją odłącz i sprawdź czy pomoże...

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...