Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Euro truck simulator 2

SiemusVip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zacząłem grać w Euro Truck Simulator 2 - Symulator jazdy ciężarówką.

Grałem grałem grałem, w końcu. Nie miałem jak zarobić. To postanowiłem coś zrobić na cheatach. Wiem że głupi pomysł ale nie komentować tego.

I tak. Gdy biorę

config.cfg i otwieram jest takie coś :

uset g_console "0"

uset g_developer "0"

I ja to biorę na 1, głównie chodzi mi o "cheat money" czyli o 50 tyś. €. Wpisuję z nadzieją że działa, lecz mi nic nie dodaje ! Skandal !

No to biorę inny sposób.

Moje Dokumenty -----> Euro Truck Simulator 2 -----> profile ----> (mój profil) ------> save ---> zapis "1" ---> I jest ten plik z rozszerzeniem ".sii" I z tym mam problem.... Otwieram za pomocą notatnika, Wordpada, Notepad++. I wszędzie mam :

http://imgur.com/eY7hW

. Same kwadraciki i dziwne literki. A chce znaleźć zwyczajną linijkę "money account" a nie mogę... ponieważ mam to coś. Jeżeli ktoś pomoże, bardzo się odwdzięczę. Liczcie na Like i te inne !PROSZĘ ! POMÓŻCIE !

Opublikowano

Czasami tak działają cheaty. Pobierz jakiś inny i zrób reinstall oraz wyłącz zaporę i antyvirusa.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dzięki za rady, lecz już znalazłem inny cheat. Temat do zamknięcia, Sorry :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...