Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak najszybciej zarobie?

wojmak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do nazbierania w jak najszybszym czasie 400 k urki

Mam na koncie jeszcze podwajacz

Konto sFE, aegis, romb, PL 2

Do dyspozycji mam PBDO bota

Na czym dorobie sie tej sumy najszybciej?

Opublikowano

Moim zdaniem z 2-3h zbieranie boxów, później 2-3h alienów(cubiki?), znowu 2-3h boxy itd...(zależy ile dziennie bocisz).

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

zbieraj palladium;di potem zete skladaj to wychodzi najlepiej;d w 1 dzien jestes w stanie zlozyc 1 zete jak sie uprzesz a nagroda jest bardzo fajna:) ok100 k uri chyba jak nie lepiej liczac wszystko

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Puszczaj bota na 3-3. Szybkie konfigi bez Devo. 4k urki na godzinke leci, bez boxow. Czyli na dobe wychodzi Ci gdzie tak okolo dobrego 80.000 Uri, wiec jesli potrzebujesz 400.000 to od poniedzialku do piątku puszczasz i masz to co chcesz. Takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

zbieraj palladium;di potem zete skladaj to wychodzi najlepiej;d w 1 dzien jestes w stanie zlozyc 1 zete jak sie uprzesz a nagroda jest bardzo fajna:) ok100 k uri chyba jak nie lepiej liczac wszystko

taaa, nawet nie 50k

SFE ? - kubiki bij, ewentualnie na zmianę z boxami

edit.

i raczej nie bij 24h/7 jak tu Ci podpowiada ktoś wyżej, mnie by było szkoda konta a żaden kit nie przejdzie że grałes 24h bez przerwy. No i nie patrzyłem jeszcze czy boty już online no ale kiedyś będą to tak na przyszłość i tak się przyda

1362495952.png
Opublikowano

Ma podwajacz i ma na palladium lecieć ??

sygnacu.jpg

Opublikowano

up@ no jak ma sfe i podwajacz to chyba chce cos nowego sprawdzic bo bocenia na boxach ma dosc, alieny tez chyba odpadaja bo sam by na to wpadl

taaa, nawet nie 50k

same cdd daja ok 70 k zpremka dodatkowo nagroda w uri pozatym bialka i inne rzeczy

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

up@ no jak ma sfe i podwajacz to chyba chce cos nowego sprawdzic bo bocenia na boxach ma dosc, alieny tez chyba odpadaja bo sam by na to wpadl

same cdd daja ok 70 k zpremka dodatkowo nagroda w uri pozatym bialka i inne rzeczy

ja liczę tylko brzęczącą gotówkę :P

1362495952.png
Opublikowano

ja liczę tylko brzęczącą gotówkę :P

hehe no to juz ak tamkto woli:) ja robilem wlasnie tak zezbieralem palladium na aegisie i wrotapewien okres czasu i dosc korzystnie na tym wyszedlem:) bo havoce jeszcze;d a jesli nie ta opca to ja aegisem z dronami moze dopolowy ulepszonymi i kilkoma lf4( zwykla fe sie tez nada byleby bylaegis bo leczyc sie umie, a tym bardziej sfe no i oczywiscie pet i kamikaze) to kubiki bij jeden to max10min roboty ze znalezieniem i repnieciem sie co dae ok 30-60k na godzine liczac ze mamy pecha i czasem ktosnas ubije albo sie ktos podlaczy i nagroda zmaleje

tak mialem przynajmniej ja

Więcej info na priv.

Opublikowano

Polecam Ci ( bez bota bo nic nie działa obecnie) Polecieć na DK i Mk albo na piratach posiedź ( podkreć się sepromkiem ) . Albo z kimś we 2 kubiki bić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...