Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie GTA IV

Dragono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Już od dawna mam grę GTA IV. Wczoraj dostałem nowego laptopa i chciałem zainstalować GTA. Instalacja przebiegła szybko i płynnie. Dzisiaj pierwszy raz ją uruchomiłem bo wczoraj nie miałem czasu. Przy okazji przed pierwszym uruchomieniem wgrałem spolszczenie. Uruchamiam, klasycznie menu, logowanie do Games for Windows, aktualizacja. Aktualizacje zainstalowałem, chcę uruchomić grę wyskakuje mi komunikat :

[GTAIV] File Check Fix Error!

Sorry, but this version of gtaiv.exe is not supported.

Supported versions: 1.0.1us, 1.0.2us, 1.0.3us, 1.0.4us, 1.0.0.4

CD-Key wpisałem, gra jest w 100% oryginalna, nikomu nie pożyczałem z tym że mam ją zainstalowaną na 3 kompach w domu. Wie ktoś o co chodzi ?? I tym bardziej jak to naprawić ??

P.S. Nawet po usununięciu spolszczenia problem nadal występuje. :(

Opublikowano

Jak najbardziej przeinstaluj grę, upewnij się że masz zaktualizowaną kartę graficzną i masz wszystkie sterowniki. Jeżeli nie pomoże, poszukaj na necie, też kiedyś takie coś miałem tylko to dawno temu było. Licze na Like :P

A gra ci się zacina na tym laptopie, czy też nie ?

Opublikowano

Nie wiem czy się zacina bo jeszcze mi się nie udało jej uruchomić :( w sensie grać. Ale gdy mam ustawione max detale w menu to to na dole pokazujące ilość wykorzystanej pamięci to jest zielone i mam 1500 na 1950 czy jakoś tak.

Opublikowano

Jeron spamerze jebany jak sie nie znasz to nie wprowadzaj ludzi w blad dla nabijania postow jebany nerdzie.

@top

przeinstaluj gre, nie patchuj gry do wersji 1.0.0.7, sciagnij z internetu wersje 1.0.0.4 to powinno pomóc. Najlepiej nie sciagaj zadnych spolszczen, a jak juz to sprawdzone i kompatybilne z daną wersją gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...