Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] pliki serwerowe by taki_niesmialy i błąd ! help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, pobrałem pliki serwerowe bo chciałem sobie privka(hamachi) zrobić jak dawniej i patrze jakieś nowe pliki w sieci to pobieram, robie wg poradnika i jest wszystko ok, serwer działa i wgl ale problem polega na tym że jak coś zrobie w navicat (gm mogę robić)to są problemy np. standardowo tu zmianka 1-5b ( 1 ) jest w ''item shop'' po 20kk, no to normalne że zmieniam i zmieniłem że ma być 200sz i za 0 yang ale zrobiło się tak że jak kupie to i tak jest 1szt. a do kupna potrzebuje grupo ponad 1.5kkk ; oo tak samo jest z robieniem nowego shopa, itemów nie widać i wgl, wizualnie piszę ze jest 200 i za 0 yang ale coś nie gra. Błąd plików ? ja robie dobrze bo kiedyś operowałem kilkoma serwerami i znam podstawy. Z góry dzięki ;)

Opublikowano

co do laczenia bonow to ustaw antiflag badz flag (nie pamietam dokladnie) na 4

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

co do laczenia bonow to ustaw antiflag badz flag (nie pamietam dokladnie) na 4

Jedno rozwiązałem ( nie mogło nic być za 0 yang, dałem za 1 yang ale i tak jest za 50 yang ale też może być) z tym flag zaraz zobacze ale mam inny gorszy problem

jak wgrywam KD do shopa to ich tam nie ma, jak wgram 5/6sz kd to jest ok ale jak juz z 10sz to znika ( shop praktycznie pusty) ale dzięki Piotrek. Mam nadzieje że mi pomożesz jeszcze.

Opublikowano

Jedno rozwiązałem ( nie mogło nic być za 0 yang, dałem za 1 yang ale i tak jest za 50 yang ale też może być) z tym flag zaraz zobacze ale mam inny gorszy problem

jak wgrywam KD do shopa to ich tam nie ma, jak wgram 5/6sz kd to jest ok ale jak juz z 10sz to znika ( shop praktycznie pusty) ale dzięki Piotrek. Mam nadzieje że mi pomożesz jeszcze.

Shop Zapelniony ?

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...