Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GTA 4

kawas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram jakiś czas w Gta IV i dziś natchnęło mnie na mody, wiec ściągnąłem program spark 4 lecz mi nie działał, nie poddałem się i ściągnąłem Open 4 i przeszedłem do instalacji modów gdy zainstalowałem moda chciałem włączyć grę by sprawdzić czy dobrze instaluję i gdy włączyłem grę i zaczęły mi wyskakiwać te postaci co zawsze na poczekaniu przed rozgrywką wyskakuję mi komunikat "Program Gta VI Przestał działać" Co zrobić by było ok proszę o pomoc. Z Góry Dzięki:)

Opublikowano

@up

co ma uruchomienie jako admin TY JEBANY IDIOTO?

@kawas

zasada jest prosta, przed zainstalowaniem jakiegokolwiek moda robisz backup plików, jeśli potem coś nie działa podmieniasz na stare pliki, bo przez mody często coś się psuję i zostaje albo reinstall gry, albo owa podmiana plików.

Opublikowano

Reinstall gry , później jak zrobisz reinstall wgraj na nowo mody i uruchom jako admin.

Jest też opcja , że coś z tymi modami nie tak , to jak chcesz mody to inne pobierz nie te co wcześniej.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...