Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osób do serwera a'la Kwadratowa Masakra

jaadi2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Poszukuję, powiedzmy 10 osób, które byłyby chętne do pogrania na serwerze podobnym do Kwadratowej Masakry (zaczynamy na wyspie na środku morza i osiedlamy się tylko na niej)

Serwer będzie miał włączoną W-L.

Jednak pragnę podkreślić, że wszystkie chętne osoby się składają na ten serwer - mniej więcej po równo.(SMS, PayPal, Przelew).

Serwera jeszcze NIE MA, będziemy zaczynać od początku jak się wszyscy złożą

Jednak od razu mówię, że szukam osób które MAJĄ MINIMUM 15 LAT(chyba wiadomo o co chodzi, nie potrzebuję 12latków)!

Przydałby się również mikrofon, gdyż fajnie byłoby założyć konferencję na Skype i byśmy sobie gawędzili podczas rozgrywki (Ewentualnie TeamSpeak3 załatwię) :)

Kontakt:

GG: 36826221

Pozdrawiam

Adrian

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja chciałbym dojść ale nie mam 13 lat :/ I nie jestem jakiś dzieckiem neo tylko normalne ogarnięte dziecko

nick: Risen

Premium: Nie

Mikro: Tak

Straż w mc : od 1.5 beta gram w mc :D

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Opublikowano

@ Lubie_Lody12 - no właśnie - dziecko. Niestety na razie nie mogę Cię przyjąć, ale jeśli coś w tej sprawie się zmieni to się odezwę.

@MsPatrick908 - już sobie wszystko wyjaśniliśmy na Skype. Kolega nie doczytał że serwera nie ma i trzeba się składać.... 8S

579571423327107377857.png

Opublikowano

Skype odbierz zaproszenie i dzwon

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...