Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Poszukuję osoby która ze mną zagra

GeroX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. W combata gram często i moja ranga to LT2(Złoty słupek z cyfrą 2) , i właśnie mam takie pytanie:Czy ktoś mógłby ze mną zagrać? Mam 12 lat , i dużo czasu oraz mikro i skype. Przydał by mi się jakieś rówieśnik , chociaż 14/13 lat i więcej może być ;) Zagram z wami , ale warunek jest jeden:Posiadanie mikro oraz skype. To na tyle , i mam nadzieję że znajdę jakiegoś gracza , który chętnie ze mną zagra :) (PS:Mój skype to filip2381 ,a nick to Filip238 : d (bez spacji) (nick na CA ---OMEK---)

Opublikowano

Skoro masz clan to po co Ci osoba do grania... Graj z clanem, tam też napewno ktoś z tobą zagra,a nie tu się trudzić będziesz żeby zagrac 1 rudne... Btw nick chyba zły bo nie chce cie wyszukać...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Skoro masz clan to po co Ci osoba do grania... Graj z clanem, tam też napewno ktoś z tobą zagra,a nie tu się trudzić będziesz żeby zagrac 1 rudne... Btw nick chyba zły bo nie chce cie wyszukać...

Chodzi mi o to , że osoby z tego klanu prawie wcale z nikim się nie zadają... pisze do nich , a oni wcale nie odpowiadają. A nick? sprawdzę i zaraz poprawię :)

Edit 1

Już poprawione :) Przepraszam za ten mały bląd :D

Opublikowano

To po co Ci clan który cie olewa.. ? Znajdź sobie clan w którym ludzie normalnie żyja i grają razem.

Szukałem... ale po prostu szukam takiej osoby , która ... no zagra ze mną i pogada na skype.. ten temat jest właśnie po to , żeby znaleźć sobie jakąś osobę do gry , nie dołączając do clanu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...