Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK] Multihack THC Devrim 3.4 22/10/2012r.

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to nowy hack z bogatym wyposażeniem ;]

INFO:

1. Uruchamiamy hacka.

2. Uruchamiamy grę - logujemy się - wybieramy kierowcę i wchodzimy do gry.

3. Ustawiasz opcje wg. uznania. I dajesz like ;]

UWAGA! Pierwszą opcję najlepiej tuż przed wyborem kierowcy ustawić ochronę Anti-Cheat(CTRL+ALT+M)

zapobiega ona przed wykryciem naszego hacka przez system przez co później możemy nie dostawać

kasy exp albo i nawet na minusie.

Funkcje:

CTRL+ALT+M ~~> Ochrona przed wykryciem przez system naszego hacka.

CTRL+ALT+1 ~~> Łagodny tryb czołgu (minimalne zwiększenie masy naszego pojazdu).

CTRL+ALT+2 ~~> Maksymalne zwiększenie masy naszego samochodu.

CTRL+ALT+3 ~~> Zwiększa prędkość naszego pojazdu.

CTRL+ALT+4 ~~> Jeszcze bardziej zwiększa prędkość naszego pojazdu.

CTRL+ALT+5 ~~> Możemy przejeżdżać przez tekstury.

CTRL+ALT+6 ~~> Drift(samochód bardziej nam się ślizga).

CTRL+ALT+7 ~~> Przenikamy przez inne samochody(boty oraz przez graczy podczas wyścigów)

CTRL+ALT+8 ~~> Podczas czekania na wyścig nie widzimy okienka graczy i możemy sobie w tedy jeździć jeszcze przez chwilę w trybie dowolnym.

CTRL+ALT+A ~~> Kamera nie skręca razem z pojazdem, można sobie obejrzeć samochód z każdej strony nie włączając "V".

CTRL+ALT+C ~~> Policja nigdy nas nie zatrzyma.

CTRL+ALT+D ~~> Zakończenie pościgu.

CTRL+ALT+E ~~> Prawdopodobnie wycisza chat głosowy ale jeszcze tego nie sprawdziłem.

CTRL+ALT+F ~~> Zwiększa poziom poszukiwań przez policję do maximum.

CTRL+ALT+G ~~> Nieskończona ilość PowerUpów podczas korzystania z tej opcji nie ubywa nam powerupów.

CTRL+ALT+H ~~> Pokazuje ukryte diamenty na mapie.

CTRL+ALT+J ~~> To jest dość śmieszna funkcja i działa tylko podczas pościgu z treści tej opcji można wywnioskować że jest to szybka ucieczka,

natomiast włączając tą opcję samochody zaczynają śmiesznie jeździć(policyjne wozy również) sami musicie zobaczyć ;]

Download:

http://www2.zippyshare.com/v/84941684/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/file/7f30e2f719be6449d89fd828fd852e3c5334f812eb9f5dcd011c945383f90a4c/analysis/1350881744/

Opublikowano

Witam!

Działa wszystko oprócz jednej opcji crtl+alt+4 nie wiem czy mi 4 nie działa czy ten program ale raczej program a tak to wszystko śmiga.

Dzięki za hacka pogram na nim parę godzin, a za to, że działa trzymaj Like ;)

Edit@

Dziś limit jutra dam ;p

Opublikowano

Witam!

Działa wszystko oprócz jednej opcji crtl+alt+4 nie wiem czy mi 4 nie działa czy ten program ale raczej program a tak to wszystko śmiga.

Dzięki za hacka pogram na nim parę godzin, a za to, że działa trzymaj Like ;)

Edit@

Dziś limit jutra dam ;p

Dzięki Darek ;] No ja również mam problem z niektórymi opcjami, ale to pewnie w kolejnej aktualizacji autor naprawi. Włączcie sobie funkcje CTRL+ALT+J podczas pościgu, po prostu beka na całego ;]

Opublikowano

już dziala , tylko nie dziala ctrl+alt+m ;c

Mi też nie zaznacza na czerwono ze opcję aktywowano - możesz to sprawdzić biorąc udział w jakimś wyścigu i sprawdzisz pod koniec czy dostałeś kase na + czy na -

Opublikowano

ten ch

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

ten hack to lipa ;c niektore zeczy wlaczają sie same np klikam a wlcza sie ctrla +alt + a , lipa

Opublikowano

do dupy to koniec pościgu jak włanczam tą opcje to przede mną same rhino i nie da sie zresetować tego aby pościg dalej trwał

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Dzieki za wstawkę! Od kilku dni szukam linków z chitami z tank modem. Potestuję go i zobaczę czy działa jak należy. Mam nadzieję, że ma silnego tanka, bo jak słabego to lipa.

Opublikowano

No i potestowałam, ale tak jak wcześniej napisał tu jeden użytkownik nie działa kombinacja Ctrl+Alt+M włączająca ochronę antychitową przez co w pościgach jednoosobowych zabiera mi kasę... macie na to jakąś radę? Czy czekać na jego nową wersję? Dzieki z góry za odp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...