Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 3gs pytanie

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie, nowy = oryginalny ze sklepu z simlockiem. Skoro ktoś ingerował w system telefonu TEORETYCZNIE gwarancja poszła się... (ogólnie to poczekajmy lepiej za wypowiedzią kogoś bardziej kumatego odemnie) :D

Opublikowano

Jest nowy tylko posiada Jailbreak'a w którym pobrano dodatek z cydii o nazwie ultrasn0w zdejmujący simlock'a. Po upgradzie systemu jailbreak zginie i razem z nim wszystkie zainstalowane z Cydii dodatki.

Opublikowano

Chodzi o to ,że simlock został ściągnięty przez program i po aktualizacji systemu przepadnie.Na twoim miejscu nie kupowałbym tego telefonu ze względu na tego simlocka a także ceny.Jak dołożysz 400zł to kupisz iphone 4 ,który jest dużo lepszy + spokojnie znajdziesz za tyle telefon fabrzycznie bez sim.

Opublikowano

Chodzi o to ,że simlock został ściągnięty przez program i po aktualizacji systemu przepadnie.Na twoim miejscu nie kupowałbym tego telefonu ze względu na tego simlocka a także ceny.Jak dołożysz 400zł to kupisz iphone 4 ,który jest dużo lepszy + spokojnie znajdziesz za tyle telefon fabrzycznie bez sim.

Koń by się uśmiał.

Opublikowano

A za kolejne dołożenie 400zł ma się już S3, a za kolejne 400zł IPH 5. Można tak dokładać w nieskończoność.

@TOP

Posiadam IPH 3GS, ale zastanawiam się czy sprzedać za 750zł go i kupić IPoda T 4G za 500-600zł używki. Bebechy jak 4S tylko dzwonić i sms'ować się nie da.

Opublikowano

A za kolejne dołożenie 400zł ma się już S3, a za kolejne 400zł IPH 5. Można tak dokładać w nieskończoność.

@TOP

Posiadam IPH 3GS, ale zastanawiam się czy sprzedać za 750zł go i kupić IPoda T 4G za 500-600zł używki. Bebechy jak 4S tylko dzwonić i sms'ować się nie da.

Serio?Po dołożeniu 3x 400zł kupisz iphone 5?Wątpię aby można było tak dokładać w nieskończoność bo iphone 5 jest najdroższy.

Co do tego ipoda to jest to naprawdę niezły pomysł + do tego jakaś nokia n95 czy coś tańszego ,jednak bebechy ma trochę gorsze od 4s głownie procek i sporo słabszy ekran

Opublikowano

Serio?Po dołożeniu 3x 400zł kupisz iphone 5?Wątpię aby można było tak dokładać w nieskończoność bo iphone 5 jest najdroższy.

Co do tego ipoda to jest to naprawdę niezły pomysł + do tego jakaś nokia n95 czy coś tańszego ,jednak bebechy ma trochę gorsze od 4s głownie procek i sporo słabszy ekran

Trochę gorsza Retina. CPU ma takie same jak 4S, ale zmniejszone takty o 0.2GHz (czyli 800MHz), ale po JB można podbić jak IPH 4S, czyli zrobi 1.2+GHz.

Opublikowano

Kup lepiej używkę.Albo poprostu nowy i spokój

Wgl. ja cie typie nie czaje, nie dawno protestowałeś ze mną że apple i iphony to gówno i zachwycałeś sie swoim sgs3 a teraz prosisz żeby ci pomóc w wyborze IP?Dafuq..

Opublikowano

Kup lepiej używkę.Albo poprostu nowy i spokój

Wgl. ja cie typie nie czaje, nie dawno protestowałeś ze mną że apple i iphony to gówno i zachwycałeś sie swoim sgs3 a teraz prosisz żeby ci pomóc w wyborze IP?Dafuq..

Wiesz gimbusek nie wie czego chcę, albo mu się w dupie poprzewracało od mamony.

Opublikowano

Nie każdy jest biedny jak zapewne WY.Mogę sobię pozwolić nawet na 10 telefonów naraz.

Kupuję używkę,dzięki za pomoc,close :)

Wiesz gimbusek nie wie czego chcę, albo mu się w dupie poprzewracało od mamony.

Beka po sam świt z gimbusów.

Opublikowano
Nie każdy jest biedny jak zapewne WY.Mogę sobię pozwolić nawet na 10 telefonów naraz.

Kupuję używkę,dzięki za pomoc,close :)

Co ty kurwa o nas wiesz ?. Co mamusia z tatusiem kaske dają to dziecko rozpierdala na głupoty... .Ciekawe czy jak sam byś sobie zarobił te pieniądze i rodzice ci nie dawali to też byś pewnie tak rozpierdalał.. .Za kilka lat dowiesz się jak to jest gdy sobie trzeba samemu zarobić. I ciekawe jestem czy też będziesz mógł sobie pozwolić na "10 telefonów naraz".

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...