Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ]DargeeCraft [Freebulid] [PVP:ON !] [no hamachi] [No-Wl] [Nopremium]

Sqart

Ankieta  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      4
    • nie
      3
  2. 2. Czy chcesz ?eby serwer mia? wl ?

• Tak
      2
    • Nie
      5
  3. 3. Czy chcesz mody na tym serwerze ?

• Tak
      1
    • Nie
      1
    • zale?y jakie ;)
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

DegreeCraft

informacjeo.png

083.gif Adres IP:PODAM PRZED STARTEM

083.gif Typ Serwera:FreeBuild

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:Podam przed startem ale chyba 120

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

PODAM PRZED STARTEM

ekipab.png

Sqart

infododatkowe.png

Witam was serdecznie.Chcę dziś wam zaprezentować serwer minecraft Freebulid.Na serwerze będzie pvp (NAWET NA DZIALKACH)i brak lwc,lecz będą cubiody i będziecie musieli ukryć skrzynki oraz siebie w domu będzie to chyba 1 serwer tego typu START:30 października,ewentualnie wcześniej ;)

Wzór na admina:

Nick:

Znajomość w komendach(w procentach):

Staż w minecraft:

Dlaczego ty ? :

Coś o sobie:

Czy masz GG/Skype(nie podawaj go tutaj ! ):

bydawidhard.png

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Czekam :)

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Opublikowano

zagram podoba mi sie pomysl ale daj na cubie np pvp on off bo to troche dziwne typu buduje a tu ekipa diax eq wbija i co ma zrobic?

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano

zagram podoba mi sie pomysl ale daj na cubie np pvp on off bo to troche dziwne typu buduje a tu ekipa diax eq wbija i co ma zrobic?

Wątpię w to dlatego że diax będzie ze stone ;-) lecz mam też na myśli ze gracz będzie mógł wybrać komendą /pvp on/off stojąc na działce, ale to tylko przemyślenia ;),lecz możesz też odrazu zasypać wejście dirtem ;)

Teraz nie myślcie że to kolejny fake ale serwer nie wystartuje bez odpowiedniej administracji

I od teraz JEST REKRUTACJA !

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Wzór na admina:

Nick:kubapusia

Znajomość w komendach(w procentach):99%na100

Staż w minecraft:1 rok ;P

Dlaczego ty ? :Myśle ze ja jestem tym wybranym,wniose duzo kultury i bede pilnować graczy przed łamaniem regulaminu.

Coś o sobie:Mam 14 lat mieszkam w Pile ok. 100km od Poznania.Lubie duzo biegac i grac w pilke nozna i w reczna.Gram w Fifa 13,Pes 13,Minecrafta,Cs i wolnym czasie pykam na x-box 3.6.0 kinect

Czy masz GG/Skype(nie podawaj go tutaj ! ):Mam skype

Opublikowano

Witam z tej strony "GoldenCraft" chciałbym zostać Administratorem/Moderatorem na tym serwerze bo widzę że nie zbyt dużo osób chętnych do pomocy.. :(

Znam się na Instalacji pluginów z modami było by troszkę gorzej ale.. może bym dał radę :D

A więc teraz tak

Nick: Reriou

Znajomość w komendach(w procentach): 95% uczę się bardzo szybko...

Staż w minecraft: Hmm trudno powiedzieć gram od 1,4 jak dobrze pamiętam czyli dość sporo...

Dlaczego ty ? : Umie się zachować, mam cierpliwość, jestem chętny do pomagania przy pluginach,znam większą cześć komend,mam rozum... Hmm dużo do wymieniania... nie wymienię wszystkiego bo dużo.... było by pisania :)

Coś o sobie:Mam 13 lat nazywam się Kamil mieszkam w Rudzie Śląskiej chodzę do 1 gimnazjum mam dużo wolnego czasu.

Czy masz GG/Skype(nie podawaj go tutaj ! ):Mam gg zainstaluję niedługo skype mam mikro myślę że też mam przyjemny głos i że się dobrze porozumiemy :)

Ps: Proszę o napisanie tutaj na mpcforum na pw do mnie czy się nadaję... :)

Myślę że tyle pisania wystarczy a jeśli nie wystarczy napisz na pw a odpowiem na twoje pytania ! Pozdrawiam :)

image.png

Opublikowano

Wzór na admina:

Nick: skate878

Znajomość w komendach(w procentach): gdzies z 85/90%

Staż w minecraft: od alphy

Dlaczego ty ? : bo jestem ogarniety umiem wysluchac i pomagac nowym graczom na serwerze

Coś o sobie: mam 15 lat nazywam sie Patryk mieszkam w sieradzu -.-

Czy masz GG/Skype(nie podawaj go tutaj ! ): tak gg skype . jak dostane OP to napisze

bylem modem na cs-dreams i wielu innych serwerach znam sie na instalacji pluginow itp

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano

Mam dużo spraw na głowie czyli : załatwienie hostingu (niestety nie mogę się z nimi porozumieć), muszę stworzyć mapkę i zarezerwować u nich najlepszą maszynę ;) więc będę wybierał kiedy jeszcze 2 podania będą

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...