Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Tibia Auto Loot GP

jinxbdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem do 1 bp chce zeby zbieral mi time ringi i jest okej zbiera ale problem jest taki ze gp ma zbierac do innych bp ktore mam otwarte i zminimalizowanie niestety zbiera mi do 1 bp ;/ ustawilem w auto lotter loot gp i gdy otwiera zabitego mooba nie podnosi gp tylko pisze you cannot use this object i nie wiem co zrobic w auto attack ustawilem loot gp ale zbiera tylko do glownego bp prosze o pomoc

Opublikowano

Problem tkwi w tym żę bot jest tak ustawiony że zbiera wszystko do bp w kolejności np masz otwarte 4 bp to najpierw zapełnia bp nr 1 potem 2 itd

Wiec tak, po prawej stronie w cavebocie, masz liste loota.

Wpisując 'e' do drugiej tabeli, bot wrzuca itemy do pustego miejsca w bp.

Wpisując 'e1' do drugiego BP

02 - trzeci i tak dalej.

Popatrz jeszcze w Opcji

Sort Loot

Jest to rozszerzenie modułu Automatycznego Grupowania. Ten potrafi sortować przedmioty pomiędzy plecakami, tak, jak my to ustawimy. Niestety, aby ustawić, aby w 8 plecaku mieścił się np. chain armory, musimy ustawić także przedmioty w innych plecakach. Potem można je usunąć.

Jak nie pomogłęm napsiz na PW ;0

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...