Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny przypadek z klawiaturą

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem który zobaczyłem grając w csa W + A lub D to postac idzie nam po przekatnej jakies 45 stopni i tak pownno byc a moj problem jest taki ze jak wciskam te klawisze (np. W+D) to postac idzie caly czas prosto, no moze troszke minimalnie bokiem ale tak sie nie da po prostu grac jak ktos sie juz przyzwyczai... Poszedłym z tym do działu COunter Strike , ale zauważyłem że to nie dzieje Mi się tylko w csie mam dziwny przypadek że jak trzymam dwa przyciski mianowicie dajmy na to W + A To zadziala tylko ten nacisnięty pierwszo czyli W . A dajmy na to nacisne W i S To zadziała S jak powinno ... Dziwne jest tylko to że nie działa Mi po tym wcisnięciu klawisz A . Co może byc z tym źle ?

Opublikowano

podepnij inną i sprawdź , albo swoja u kogoś

jak dziala normalnie uszkodzona twoja, jesli dalej to samo problem ze sterownikami klawiatury , najlepiej wywalić całkiem ( dać usuń na urządzeniu ) windows sam wgra swoje . jak nie naprawi masz cos skopane w rejestrze

inną możliwością jest jakieś oprogramowanie jakie zainstalowałeś używające skrótów klawiatury i własnego sterownika do niej ( do skrótów ) np do karty graficznej , myszki itp

najlepiej kupić nową klawiaturę jak u kogoś działa tak samo jak u ciebie na kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...