Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] launcher nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem.

Zrobiłem serwer hamachi na plikach by taki_nieśmiały i mój problem polega na tym że nie mogę włączyć gry zrobiłem all jak w poradniku

A tutaj ss komunikatu podczas odpalania klienta

Beztytuu.png

Proszę o jak najszybszą pomoc. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Jak ty odpalasz serwer to nie musisz odpalac przez metin2_2010 , to tylko jak chcesz zeby ktos wszedl do Ciebie

samemu mozesz uzywac zwyklego clienta pobierz MexilieMT2 edytuj root >> serverinfo.py i polaczysz sie normalnie

Edit: Żeby Ci dzialal ten laucher wklej metin2.bin do katalogu z gra , albo jak masz metin2client.bin to zmien jego nazwe na metin2.bin

Jak pomoglem daj Lubie to ;)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jak ty odpalasz serwer to nie musisz odpalac przez metin2_2010 , to tylko jak chcesz zeby ktos wszedl do Ciebie

samemu mozesz uzywac zwyklego clienta pobierz MexilieMT2 edytuj root >> serverinfo.py i polaczysz sie normalnie

Edit: Żeby Ci dzialal ten laucher wklej metin2.bin do katalogu z gra , albo jak masz metin2client.bin to zmien jego nazwe na metin2.bin

Jak pomoglem daj Lubie to ;)

Oh ryli? Przeczytałeś treść błędu? Chyba nie...

@Top Uruchom w trybie zgodności

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

po co mu luncher do własnego użytku? może wejść na normalnym Cliencie.

Lunchera używa się gdy ktoś chce wejść na twój serwer. Działa to na zasadzie ominięcia.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

po co mu luncher do własnego użytku? może wejść na normalnym Cliencie.

Lunchera używa się gdy ktoś chce wejść na twój serwer. Działa to na zasadzie ominięcia.

Ale on chce ku*wa wejść na launcherze i masz mu pomóc wejść na launcherze. Będziesz chciał poruch*ć, kondom będzie za wielki to dętkę od kombajna założysz?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Sprawdziłem i nic. Może jakiś błąd popełniłem zaraz zrobię all od nowa i napiszę czy działa.

Edit@

Zrobiłem od nowa i nadal to samo.

Edit2@

Może ten błąd być przez pliki serwerowe?

Opublikowano

Sprawdziłem i nic. Może jakiś błąd popełniłem zaraz zrobię all od nowa i napiszę czy działa.

Edit@

Zrobiłem od nowa i nadal to samo.

Edit2@

Może ten błąd być przez pliki serwerowe?

Czy nie wyraźnie pisze, że metin2.bin jest 16 bitowy, a Ty masz system 64?

Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...