Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zagrajmy na Balmora.pl - By Sh4ke aka Xoria.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd masz tyle yang? Od kogoś? Czy po prostu znanym mi sposobem metki w m1 i dropienie KU?

A nie polecałbym Balmory już, ale jak zacząłeś. :)

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Jak pisałem była aukcja i została sprzedana postać warta 520kk , a reszta to drop z m1/m2 . Jutro nowy odcinek . Od kiedy FuBu odszedł z Balmory moim zdaniem nareszcie da się normalnie pograć. Dzięki za oceny.

Opublikowano

Od kiedy to jego serwer ? On tylko był "twarzą serwera" wszystko robi bambusek . Źle napisałem nie odszedł a został wywalony ! Za rozdawanie bryłek. FuBu niestety ogranicza się tylko do pomocy na forum i nic więcej . Więc daleko do tego aby powiedzieć że to jego serwer . Poza tym odbiegamy od tematu .

Pomocnik
Opublikowano

Ja bym zaczął od nowa grę mam 63mentala lecz bez eq. Gdybym miał jak Ty coś na początek to też bym miał taki zapał do gry ;P. Jak widać nie potrzebnie rozdawałem eq ;<

sygnary.jpg
Opublikowano

Zacząć od początku to wcale nic trudnego , 15 level i na metki w m1 , dropną Ci 2 aury i już masz na fms +9 średnie do mixu. Zapraszam do gry.

Opublikowano

Trzeciego dnia mojej gry tam miałem już fms+9, konia bojowego i jakieś eq (bez wykładania PLN).. głównie na handlowaniu dropem (metków praktycznie nie biłem) zarobilem ponad 800kk.

Teraz wp 69 skille ostrze g2, zbroja g1, strach g1, wirek m2.

Jak by ktoś chciał tu zacząć grać to nie polecam o eq na mniejszy lvl cieżko żeby tanio kupić.

Chyba, że ktoś chce kase wykładać na ten marny serw bo to jednak hard i jak nas większy lvl nie expi to siedzimy godzinami =)

PS rób lepsze przejścia i nie gadaj tyle o cięciach (czasem przyspiesz video i tyle)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...