Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Varus vs. Vayne

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie Vayne:

+Jej dmg z Q miażdży.

+R + Q niewidzialność.

+true dmg dzięki temu niszczy tanki.

+Straszny dmg w late game

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Nie na mida to Vayne. Przynajmniej z mojego doświadczenia to Varus zawsze zamiast na linie idzie na mid właśnie.

Vayne:

> odskok z Q

> dobre ulti

> niezłe combo

> dobra kontra na tanki

> niewidzialność

- brak aoe

E9mwj60.png
Opublikowano

Gadałem dzisiaj z kolegą, który ma Vayne i mówi, że jest trudna do ogarnięcia. Więc może jakaś inna postać dystansowa? Oprócz Varusa i Vayne oczywiście.

Opublikowano

Kog Maw number one

- Szybkosc ataku ( bierne Q )

- Mega dystans ( W )

- Ulti praktycznie co chwile

- Passyw , z ktorym spokojnie skleisz doubla

@edit

aa... varus vs vayne :D

ale zawsze moze byc tez kog :P

Opublikowano

Gadałem dzisiaj z kolegą, który ma Vayne i mówi, że jest trudna do ogarnięcia. Więc może jakaś inna postać dystansowa? Oprócz Varusa i Vayne oczywiście.

Znów taka trudna nie jest. Jedynym problemem (jak dla mnie), jest jej survi. Trzeba ogarnąć kiedy się wbić, kiedy uciec i wymaga współpracy drużyny, bo jak dostaniesz focus'a, to nie będzie ciekawie.

7m9a.png

Opublikowano

A co myślicie o Jaycie? Varus odpada na 100 %. Został Jayce i Vayne. Proszę o uzasadnienie, dlaczego ta a nie inna.( Mówię trochę jak nauczyciele od polaka :P)

Opublikowano

Jayce nie jest carry on jest solo topem

A co do tematu vayne

• Nie ziemski dmg na ult
  • Q które ułatwia obijanie przeciwników jak i pomaga zgarnąć czasem jakiegoś last hita
  • Stun w e jeżeli dograsz się z dobrym supportem to siejesz postrach na lain.
  • True dmg w W

1396292564-U784394.png
Opublikowano

W early prawdopodobnie wygrał by Varus, lecz jeśli uda Ci się docisnąć Vayne do late to z carrowaniem nie ma problemu. JAYCE NIE JEST AD CARRY! Jak widze jayce na adc to aż mnie krew zalewa ... Ew. może być też Kog, który w połączeniu z Nunu supportem i wymaxowanym "w" wygrywa linię :P

Opublikowano

Od jutra a dokładnie za godzinkę Vayne pojawi się w rotacji. Masz cały tydzień na przetestowanie jej. Tak oto chciałem dodać na boku. :)

Jayce to trochę porażka dla mnie, a na temat Vayne już pisałem powyżej.

Kog to serio fajna postać. Na rotacji gdy nim grałem aż miałem chęci by go kupić. Nie wiem, chyba jakąś złą aurę posiadałem, ponieważ wszystkie fragi mi kradli gdy nim grałem. :D

Ulti można co kilka sekund spamować jeśli tylko starczy Ci many. Ale też nie trafisz nim tak doskonale. W jest bardzo przydatne gdy kogoś gonisz.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...